• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Karioke'' u nokdaunu, slijedi li nokaut od SAD?

Autor mondo.ba

Brazil je već danas imao sve u svojim rukama, ali...

Brazilci su bili sjajni u preliminarnoj grupi Mundobasketa 2019 srušivši Grčku na čelu sa Janisom Adetokunbom, najkorisnijim igračem NBA lige u prošloj sezoni, ali su danas u Šenženu izabranici Ace Trice doživjeli težak udarac koji bi mogao da ih eliminiše sa SP!

Selekcija Češke Republike ošamarila je ''karioke'' upisavši pobjedu rezultatom 71:93 i do današnjeg okršaja SAD i Grčke, koji počinje u 14:30 časova, zauzela prvo mjesto u grupi K uz omjer od tri pobjede i jednog poraza, koliko ima i Brazil, ali se, u slučaju istog broja bodova, gleda međusobni omjer.

BRAZIL – ČEŠKA REPUBLIKA 71:93 (16:20, 16:25, 14:20, 25:28)

Ekipa Ace Petrovića došla je tako u situaciju da, ukoliko SAD danas dođu do pobjede nad Grcima, moraju da savladaju izabranike Grega Popovića, a to nimalo nije lako uprkos činjenici da ''ameri'' već dugo nisu bili ovako ranjivi kao na ovom šampionatu...

Nisu imali Brazilci rješenje za odličnog Tomaša Satoranskog, koji je skoro pa ''koketirao'' sa tripl dablom – 20 poena, 9 skokova i 7 asistencija! Ispratili su ga Ondrej Baldvin sa 15, Patrik Auda sa 14 i Jaromir Bohačik sa 12 poena.

U brazilskoj selekciji, Vitor Benite je postigao 12 poena, a po jedan manje su kraj svog imena zabilježili Leandrinjo Barbosa i Marselinjo Uertas.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC