• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čeh "uskraćen" za tripl-dabl, pa "napao" trenera

Autor mondo.ba

Zanimljiv ''obračun'' Satoranskog i trenera Ginsburga na konferenciji za novinare...

 Satoranski Ginzburg Češka Brazil Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Češke Republike stigla je danas do izuzetno važne pobjede na Mundobasketu, koja ih u ''grupi smrti'', sa SAD, Brazilom i Grčkom, projektuje čak i među četvrtfinaliste.

Česi su danas savladali ''karioke'' rezultatom 93:71, uz maestralnu partiju Tomaša Satoranskog, kojem su nedostajali jedna asistencija i tri skoka da zabilježi tripl-dabl (postigao 20 poena).

Učinak sjajnog plejmejkera svakako je bio tema i konferencije za novinare održane odmah poslije utakmice. Naime, jedan od predstavnika medija pitao se zašto je Satoranski veći dio posljednje dionice presjedio na klupi i nije dobio šansu da ispiše istoriju...

''Sjajno pitanje! Da, zašto, treneru?'', šaljivo je ''šefa'' Ronena Ginzburga upitao Satoranski, a ovaj ''nije ostao dužan'', takođe u šali:

''Znaš da ovdje brinemo samo o pobjedama, ne o statistici, nismo u NBA'', poručio je Izraelac košarkašu koji će od naredne sezone nastupati za Čikago Bulse.

Česi su tako stigli na korak od raja, i to bez udarne igle tima, Jana Veselog, koji nije sa ostatkom ekipe u Kini zbog povrede koljena.

''Presrećan sam zbog ovih momaka koji su sigurno najskromnija grupa igrača sa kojom sam imao priliku da igram, te što smo se digli nakon lošeg rezultata prije dvije godine'', naveo je Čeh.

Podsjetimo, na Evropskom prvenstvu 2017. godine češka reprezentacija nije uspjela da izbori nastup u drugoj fazi. Tada su u grupi C zauzeli peto mjesto, iza Španije, Hrvatske, Crne Gore i Mađarske.

Drugi meč u grupi K od 14.30 igraju SAD i Grčka.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC