• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Litvanac besneo kao Žoc: Ovo je jeb*** šala

Autor mondo.rs

Selektor košarkaške reprezentacije Litvanije Dainius Adomaitis zacrveneo se od besa posle poraza svog tima od Francuske. Kad su ga upitali za suđenje, eksplodirao je!

 Litvanci ljuti zbog suđenja Mundobasket 2019 Izvor: MN PRESS

Litvanija je napravila veliki povratak u meču protiv Francuske, ali nije imala snage za pobedu u drugoj rundi Svetskog prvenstva u Kini. I to je značilo da Litvanci ispadaju...

Takvom raspletu, ruku na srce, "kumovale" su i određene sudijske odluke u finišu, nakon čega je klupa Litvanije uložila zvaničan protest posle meča. Odluka FIBA o tome očekuje se u nedelju ujutro.

Koliko je Litvancima, poznatim kao košarkaškim fanaticima, to teško palo, svedoči i konferencija za novinare selektora ekipe Dainiusa Adoimaitisa, koji je na pitanje o suđenju, jednostavno, "pukao":

"Mene pitate o suđenju? Zašto mene pitate, to je pitanje za FIBA, pitajte njih! Ovo je druga utakmica zaredom, prvo smo protiv Australije igrali ragbi, a sad ovu nismo mogli da odigramo ni sa običnim kontaktom... Ovo je jeb*** šala! Ovo nije košarka, ovo nije sistem. Zašto je uopšte, onda, uveden VAR sistem i tehnologija? Ne treba da budeš mnogo pametan da shvatiš, treba samo da budeš iskren. Zaustaviš igru i odeš da vidiš šta se desilo", u dahu je pričao Adomaitis.

Osvrnuo se i na nepravdu prema svojim igračima:

"Ovi momci su trenirali celo leto, dva meseca nisu bili sa svojim porodicama, nisu dobili nijedan cent. NULA! Za njih imam samo veliko poštovanje, ali izgleda da neko ne poštuje ovu igru. Ovo je jeb*** šala", ponovio je.

POGLEDAJTE

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC