• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gagi Milosavljević gleda drugove u Kini: Pauziram

Autor mondo.rs

"Izgleda da će da biti velikog uspjeha", rekao je Milosavljević, koji je impresioniran igrom saigrača na #Mondobasketu, ali i načinom na koji Đorđević vodi utakmice. Kada će on odigrati narednu utakmicu? Ne skoro...

 Dragan-Milosavljevic-o-povredi-operaciji-Djordjevicu-Srbiji-balkonu Izvor: MN PRESS

"Biće tvrda utakmica", rekao je Dragan Milosavljević, nesuđeni akter današnjeg "klasika" u Vuhanu između Srbije i Španije.

"Iako nisu u najjačem sastavu igraju tvrdo, čvrsti su u odbrani, u napadu s dosta trčanja, tranzicije... U ovom trenutku smo dosta kvalitetniji, ali to ne mora ništa da znači", dodao je popularni Gagi u razgovoru za portal "Maxbetsport".

On je trebalo da bude jedna od uzdanica selektora Aleksandra Đorđevića na spoljnim pozicijama, ali je tokom "Akropolis kupa" u Atini zadobio tešku povredu koljena i, umjesto u Kinu, morao u operacionu salu.

"Za sada je sve u redu, operacija je uspješno urađena. Prvo što treba da se uradi u toku rehabilitacije je da se smanji otok i na tome trenutno radim", rekao je 30-godišnjak iz Ćićevca, koji nažalost zna kakav ga period oporavka očekuje, jer se tokom karijere već susretao sa povredom prednjih ukrštenih ligamenata koljena.

#MONDOBASKET UŽIVO: "ORLOVI" DANAS BIRAJU PUT, PREKO ŠANGAJA ILI DONGUANA?

Gagi se, utoliko, već pomirio sa činjenicom da neće igrati košarku ove sezone za Unikahu iz Malage, sa kojom je prošlog juna produžio ugovor do 2021.

"Odmah sam znao o čemu se radi. Nije mi bio potreban snimak da znam koja je povreda u pitanju. Poslije pet mjeseci treninzi, poslije čest mjeseci kontakt. Neko poslije šest, neko poslije osam mjeseci predviđa povratak na parket, ali u Španiji se to ne preporučuje prije deset mjeseci, do godinu dana", nevoljno je rekao Milosavljević, ali potom pokazao koliko je jak i nepokolebljiv.

"Dakle, neću ove sezone igrati, ali uopšte ne sumnjam u sebe da ću se vratiti onakav kakav sam bio pre povrede", dodao je as, koji zeleni dres kluba iz Andaluzije nosi od 2017. godine.

"CRTA" SE ČETVRTFINALE #MONDOBASKETA: OVO VEĆ SADA ZNAMO O RIVALIMA SRBIJE!

Na pitanje o tome šta mu je teže palo, nova rana na kolenu ili ona na duši zbog izostanka sa #Mondobasketa, rekao je…

"Sigurno da mi je teško, prošao pripremni period, spremio se, živio sam za to, ali desio se taj peh… Moram da ostanem pozitivan i da razmišljam da se što prije oporavim", rekao je Milosavljević, čiju je povredu posebno teško prihvatio selektor Đorđević.

O njemu, Gagi je rekao…

"Kad je krenuo da radi pa do dana današnjeg sigurno da je mnogo napredovao. Rastao je uz ekipu i postao je vrhunski trener uz ovu generaciju".

A, ova generacija izgleda odlično na terenu i bez dvojice važnih i povrijeđenih igrača, Milosavljevića i kapitena Miloša Teodosića.

"Od starta se vidio kvalitet ekipe. Na svakoj poziciji odlični igrači. Mislim da smo ubjedljivo najkvalitetnija ekipa na prvenstvu, Ne treba niša da se prognozira, utakmica po utakmicu. Izgleda da će da biti velikog uspjeha", rekao je Milosavljević i dodao:

"Igra je sjajna do sada, čovek treba samo da se opusti i uživa. Srbja igra dominantno".

Gagi, želimo ti što brži oporavak!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC