• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović poslije Mundobasketa: Ovo je početak

Autor mondo.rs

Najbolji košarkaš Srbije na Mundobasketu u Kini najavljuje da se "orlovi" neće zaustaviti samo na ovome...

O rezultatu Srbije, petom mjestu na Mundobasketu, i dalje traju podijeljena mišljenja u javnosti, da li je u pitanju solidan rezultat ili neuspjeh, ali apsolutno nikakve dileme nema oko toga ko je bio najbolji košarkaš "orlova" tokom prethodne dvije sedmice u Kini.

To je naravno Bogdan Bogdanović, najbolji strijelac turnira i član "idealne petorke", koji je na svakoj utakmici doprinosio i ofanzivno i defanzivno, ali ekipni rezultat je izostao.

Srbija će se iz Kine vratiti bez medalje oko vrata, a zauvijek će se pamtiti lošija izdanja naših košarkaša protiv Španije i Argentine, mada je i na njima imao dobar doprinos (26 i 21 poen!), međutim jasno je da ne treba potonuti poslije toga...

Bogdan Bogdanović je na Mundobasketu u Kini prosečno igrao 28 minuta i za to vreme beležio 22,9 poena, 4,1 skoka i 4,4 asistencije. Procenat šuta iz igre - 55,6%!

Toga je svjestan i Bogdan Bogdanović koji se na društvenim mrežama oglasio i motivacionom porukom poručio da se neće zaustaviti "samo" na ovome.

"'Možda je moja krivica...' Ovo je samo početak, nema izgovora!", napisao je srpski košarkaš koga su i brojni američki novinari primijetili ovog ljeta, posebno nakon pobjede nad SAD kada je dao 28 poena, pa su ga najavili kao igrača od koga se naredne sezone može mnogo očekivati.

Pohvale na račun Bogdanovića imao je i legendarni Brajant, a iako nismo sigurni šta je prvi dio njegove poruke predstavljao - sigurni smo da nije njegova krivica peto mjesto.

Ni najmanje!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC