• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠESTA LIČNA: Sale je griješio, ali vratio loženje

Autor mondo.rs

Ivan Bogunović i Miloš Ivanović "zatvorili" su seriju podkasta "Šesta lična" posvećenih Svjetskom prvenstvu, poslije kog se selektor "orlova" povukao sa klupe, a Španija drugi put postala šampion.

 Sesta-licna-Mondo-podcast-na-YouTube-gost-novinar-Ivan-Bogunovic-VIDEO Izvor: MONDO

"Španci kada osvajaju, onda je to gaženje", otprilike su konstatovali novinar sportske redakcije Mondo, Ivan Bogunović i njegov domaćin u podkastu "Šesta lična", Miloš Jovanović, kada su govorili o ishodu juče završenog Svjetskog prvenstva u Kini.

"Sale je griješio, ali nam je vratio loženje na reprezentaciju", rečenica je kojom bi se mogao sažeti razgovor o "orlovima" i selektoru Aleksandru Đorđeviću, čijem su odlasku sa klupe Ivan i Miloš posvetili prilično vremena i pažnje u posljednjoj epizodi specijala posvećenog Mondobasketu.

Pogledajte rekapitulaciju najmasovnijeg FIBA svjetskog prvenstva u istoriji, završenog ubjedljivom pobjedom Španije u finalu nad Argentinom, čija legenda Luis Skola nije imao magije za još jednu veliku pobjedu na turniru i zlatnu medalju u iščekivanju 40. rođendana.

Slavu mu je u posljednjih 40 minuta uzeo Mark Gasol, čovjek koji je u tri mjeseca osvojio NBA i svjetsku titulu, ali je uloga Rikija Rubija kao pravog lidera ovog sastava selektora Serđa Skariola na kraju potvrđena i laskavom MVP titulom.

Bogdan Bogdanović završio je turnir kao prvi strijelac i član idealne petorke, ali mu to nije pretjerano popravilo raspoloženje poslije "pada" na peto mjesto na svijetu i prve eliminacije "orlova" pod Đorđevićevim vođstvom prije polufinala nekog velikog takmičenja.

Za Đorđevića, koji je 2013. naslijedio Dušana Ivkovića i na naredna četiri takmičenja osvojio tri srebrne medalje, to je bio evidentan neuspjeh i on ga je priznao na konferenciji za medije odmah poslije meča sa Češkom, u kom je njegov sastav zabilježio pobjedu i završio kao najbolji bez polufinala.

Kako se Sale povukao, ali i ko bi mogao ili trebalo da ga naslijedi, pogledajte u novoj "Šestoj ličnoj", koja se iz #mondobasket tempa vraća u standardan termin petkom uveče.

...
Izvor: YouTube/MONDO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Laufer

A njih dvojca vrhunski strucnjaci,Pametnjovici koji mlate praznu slamu,

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC