• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štimac blizu potpisa za Fenerbahče!

Autor mondo.rs

Iskusni srpski centar angažovan je isprva kao ispomoć u pripremnom periodu, a sada će obući dres turskog velikana i u zvaničnim mečevima.

 MN PRESS Izvor: MN PRESS

Vladimir Štimac (32 godine, 211 cm) prema svemu sudeći ostaje u Fenerbahčeu i nakon završetka priprema, objavili su specijalizovani turski mediji.

Nekadašnji reprezentativac Srbije navodno je licenciran u Košarkaškom savezu Turske i biće u timu Željka Obradovića za predstojeću sezonu, počev od sutrašnje utakmice za "Kup predsednika", protiv Efesa u Gazijantepu.

Trofejni trener prošlog meseca je pozvao Štimca da pomogne ekipi u pripremnom periodu, što je uobičajeno u klubovima sa mnogo igrača odsutnih zbog obaveza u reprezentaciji, ali se pred početak sezone ispostavilo da i dalje postoji potreba za igračem tog tipa.

Pretpostavka je da se njegov ostanak nametnuo kao rešenje zbog hroničnih zdravstvenih problema Žofrija Lovernja, koji je zbog povrede propustio čitavu drugu polovinu prošle sezone.

Štimac je centar bogatog iskustva.

Igrao je za više evroligaških klubova (Unikaha, Bajern, Crvena zvezda, Efes), a u turskom prvenstvu je gotovo uvek bio među statistički najboljim igračima na svojoj poziciji, nastupajući za Banvit, Bešiktaš, Efes i prošle sezone za Turk Telekom.

Upravo kroz utakmice tih ekipa sa Fenerbahčeom, Željko Obradović mogao je dobro da "snimi" o kakvom se igraču radi i tako je na kraju krajeva i došlo do aktuelne saradnje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC