• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muta pristao da "čupa" Vojvodinu, cilj je stati uz NAJBOLJE u Srbiji!

Autor mondo.rs

Doskorašnji član stručnog štaba reprezentacije Srbije prihvatio je da sedne na klupu poslednjeplasiranog tima domaće lige.

 Miroslav Muta Nikolić trener KK Vojvodina Izvor: MN PRESS

Miroslav Muta Nikolić (63) vraća se ulozi šefa stručnog štaba posle pauze od godinu i po dana!

Novosadski "Dnevnik" piše da se nekadašnji trener Dinamika, Partizana i Radničkog iz Kragujevca dogovorio sa tek izabranim rukovodstvom Vojvodine, koje sa njim planira da potpiše četvorogodišnji ugovor.

"Malo smo zakasnili, ali krećemo ozbiljno da radimo. Moraćemo da se snalazimo u hodu. Trenutna ekipa je izuzetno mlada, tako da joj u dogledno vreme treba priključiti tri ili četiri iskusna, kvalitetna igrača", rekao je za "Dnevnik" doskorašnji pomoćnik Aleksandra Đorđevića u reprezentaciji Srbije.

Vojvodina je u prva dva kola KLS doživela katastrofalne poraze - 117:68 od Dunava i 120:94 od Zlatibora. U subotu je na programu gostovanje Napretku iz Aleksinca.

"Nisam trener koji se zadovoljava tavorenjem. Nakon ove sezone, koja će biti usmerena na stabilizaciju kluba, želim da krenemo da gradimo tim za više domete. Želimo da vratimo Vojvodinu gde joj je mesto", dodao je Muta Nikolić.

Novi predsednik Vojvodine, profesor doktor Bogdan Kuzmanović, zadovoljan je što je tako iskusan trener pristao da preuzme ozbiljan posao podizanja kluba sa niskih grana na kojima se sada nalazi.

"Za početak, moramo da damo sve od sebe da stabilizujemo klub, koji je zatečen u teškoj situaciji. Nadam se da smo sa novim šefom struke započeli proces u kom će Vojvodina ući u red najboljih klubova u Srbiji", poručio je Kuzmanović u izjavi "Dnevniku".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC