• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošević: Biću onaj stari za mesec dana!

"Potrebno mi je malo vremena, da steknem snagu, jer nisam trenirao skoro deset meseci", kaže oporavljeni plejmejker Crvene zvezde.

 Milošević: Biću onaj stari za mesec dana!  Izvor: MONDO

Lom noge za nekoga je lom karijere. Za Igora Miloševića nije. Plejmejker Crvene zvezde odigrao je velikih sedam minuta u sredu protiv Borca u Čačku.

Potpuno nenajavljeno, Milošević se pojavio u crveno-belom dresu, posle godina dana pauze zbog teške povrede.

"Dogovor je bio da nikom ništa ne pričamo. Pre sedam dana sam počeo da idem na kondicione treninge, radio sa Predragom Zimonjićem, a dva dana pre meča protiv Borca igrao sam potpuno normalno na dva koša, sa osatkom tima, tako da je to bio dovoljan znak da mogu da zaigram i na meču", objasnio je Milošević.

Milošević se teško povredio prošle godine u prvoj polufinalnoj utakmici plej-ofa protiv Hemofarma. Pred sam kraj meča, kada je ukrao jednu, možda i odlučujuću loptu, sudario se sa Bojanom Bakićem i ostao da leži sa bolnom grimasom na licu.

Kakav je bio osećaj u trenutku kada te je trener Karadžić pozvao?

"Ne mogu to da opišem... Jednostavno, velika sreća! To rečima ne može da se opiše, šta je za mene značilo što sam ponovo na terenu. Valjda će sad sve biti kako treba, nadam se da sam svoju zalihu malera potrošio".

Navijači Zvezde znaju šta sa sobom na parket donosi Igor Milošević: atraktivnost, požrtvovanost, brze ruke u odbrani...

"Nije bilo loše protiv Borca. Jednom sam dodao iza leđa i dobio aplauz publike. Dva puta sam promašio, ali nema veze. Ma, samo kad sam zaigrao..."

Povratak je bio "iznenadan", ali sa Igorovom minutažom u Zvezdi niko ne želi da pretera, niti požuri.

"Dogovor je da polako ulazim u igru, u formu... Da bih za dve nedelje mogao da imam i značajniju minutažu. Potrebno mi je malo vremena, da steknem snagu, jer nisam trenirao skoro deset meseci. Čini mi se da bih, ako sve bude OK, za mesec dana mogao i do prave forme", optimista je Milošević, od kojeg se očekuje, za sada, da kvalitetno odmeni Omara Kuka.

Važno da je prošlo ono najružnije za sportistu, gore od poraza u finalu uz zvuk sirene. Iza Igora je jako težak period oporavka od povrede i operacije. Oporavak, koji nije prošao tako glatko...

"Trebalo je da zaigram još pre tri meseca, ali je došlo do komplikacija. Kost nije najbolje zarasla, pojavio se kalcifikat, odnosno veće ispupčenje koje stvara bolove mekog tkiva. Ipak, lekari su mi rekli da počnem da treniram i igram, pa će, ako sve bude u redu, bol vremenom jenjavati i na kraju nestati. Sada se sve razvija u tom pravcu..."

Već u subotu je derbi sa Partizanom.

"Biću u timu, naravno! Derbi kao i svaki put ima veliki značaj. Partizan je ostvario velike uspehe u Evroligi, ima sjajan tim i odličnu formu, svakako je favorit. Ipak, verujem da možemo da pružimo maksimum i pobedimo", podvukao je trenutno najsrećniji Zvezdim prvotimac.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC