• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević žali što meč ne traje 30 minuta, a postaje li pomoćnik Kokoškovu?

Autor Pavle Knežević

"Partizan je danas imao sjajan šuterski dan i nismo imali šanse. Idemo dalje, dižemo se, gledamo sljedeće utakmice u kojima ćemo da tražimo pobjedu", rekao je trener Mege.

 Dejan Milojević o meču Partizan - Mega i da li će biti pomoćnik Igoru Kokoškovu Izvor: MN PRESS

Dejan Milojević je bio otvoren i pogodio je u suštinu, kao i uvek: njegov tim ne može da se nosi s Partizanom celu utakmicu.

"Čestitam Partizanu. Šteta što se utakmica ne igra 30 minuta, nego 40 možda bismo imali neke šanse onda. Odigrali smo jako loše posljednju četvrtinu, ali mislim da je nerealna razlika. Prve tri četvrtine smo bili dobri, a posljednju smo odigrali izuzetno loše. Da bismo pobijedili Partizan, potrebno je da Partizan odigra jako loše, a Mega jako dobro", kazao je trener Mege.

Možda će vas zanimati


"Partizan je danas imao sjajan šuterski dan i nismo imali šanse. Idemo dalje, dižemo se, gledamo sljedeće utakmice u kojima ćemo da tražimo pobjedu".

Megin problem na početku sezone bio je nedostatak hrabrosti i grč mladih igrača, a danas je u početku potpuno preveo Partizan u svoj ritam, igrao hrabro i diktirao tempo tokom većeg dijela utakmice.

"Zato što smo bili hrabri danas, zato smo 30 minuta bili u egalu. Ušli smo odlučno, šutirali smo hrabro. Partizan je provocirao šut, a mi smo pogodili te šuteve, ali da bi se dobio Partizan, mora da se igra 40 minuta, a ne 30", poručio je Dejan Milojević poslije utakmice.

Partizanova publika vam je na kraju meča skandirala, koliko vam to znači?

"Naravno da sam ponosan na sve što sam uradio u Partizanu i drago mi je da navijači to cijene", kratko je rekao Milojević.

Naravno, neizbježno je bilo pitanje o informaciji koja se pojavila u medijima da će biti asistent u reprezentaciji novom selektoru Igoru Kokoškovu, ali nije želio da priča o tome.

"Ne želim da komentarišem dok ne bude zvanično, predstavljanje i to sve. Ako je i istina, ne želim da komentarišem", kratak je bio Milojević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC