• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žeželj: Karadžiću nedostaje hrabrosti

Karadžićeva odluka da samo dan pre "veštog derbija" podnese ostavku je nesportski i nimalo hrabar potez, poručio je generalni menadžer Crvene zvezde.

 Žeželj: Karadžiću nedostaje hrabrosti Izvor: MONDO

"Saznali smo za njegovu ostavku u petak u 17 sati i sve nas je iznenadila. Mislim da su način i tajming ostavke nesportski i nisu hrabri. Razloge koje je Karadžić naveo kao osnovu za odlazak saznao sam od novinara i oni predstavljaju alibi, jer je sve to znao i kada je potpisivao ugovor. Danas situacija nije različita u odnosu na bilo koji 18. april proteklih pet sezona. Bilo je i većih kašnjenja sa isplatama, a nikada nije bilo teže vreme. Ostavku je lako dati, ali nije lako boriti se u teškim uslovima, već je to hrabro i u krajnju ruku sportski", rekao je Igor Žeželj i dodao:

"Odluke šta ćemo dalje donećemo posle serije sastanaka narednih dana, o čemu ćemo odmah obavestiti javnost", dodao je generalni .

Nakon sastanka sa igračima u "Pioniru" novinarima se obratio i sporski direktor crveno-belih Branko Kovačević.

"Našli smo se u situaciji koja nas je prilično iznenadila. Moramo da reagujemo, pružimo igračima podršku i smirimo ih, okrenemo se rasploživim snagama. Idemo dalje, ekipu će u derbiju voditi pomoćni trener Milan Škobalj", rekao je Kovačević.

Upitan kada će klub sa Malog Kalemegdana dobiti novog trenera, Kovačević je rekao: "Od ovog momenta intenzivno tražimo trenera. Zvezda ima dugu tradiciju ušli smo u jedan program koji je išao čak i bolje od očekivanog, i bili zadovoljni Karadžićevim rezultatima. Ne sme da bude zastoja, a klub će sigurno paralelno i u drugom delu uraditi sve da se ojača".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC