• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri i Veličković spremni za Mornar: Nova godina, ciljevi stari

Autor mondo.rs

Trener crno-bijelih košarkaša i kapiten tima najavili su prvi meč u kalendarskoj godini za Partizan.

 Andrea Tronkijeri pred Partizan - Mornar - Nova godina, stari ciljevi Izvor: MN PRESS

Praznici su završeni za košarkaše Partizana i moraće da se posvete poslu u narednim danima. Crno-bijeli 2020. godinu godinu otvaraju utakmiom na domaćem terenu, protiv Mornara.

Meč 14. kola ABA lige na programu je 4. januara u Štark areni. Partizan će dočekati Barane od 19 časova, a klub se pobrinuo za povoljne, ''praznične'' cijene karata.

Možda će vas zanimati

Pobjeda nad Baranima bi Partizanu pomogla da se učvrsti na prvoj poziciji regionalnog takmičenja, barem dok se ne riješi situacija sa meča Budućnost - Crvena zvezda.

Utakmicu protiv Mornara najavili su Andrea Trinkijeri i kapiten ekipe, najiskuniji pojedinac u timu i rekorder Partizana po broju poena u regionalnom takmičenju, Novica Veličković.

''Nova godina, stari ciljevi. Želimo da protiv Mornara odigramo dobro i da na pravi način započnemo seriju važnih utakmica koje ćemo igrati u januaru. Mornar može svakome da napravi probleme jer imaju igrače koji su u stanju da ubace po 20 poena. Na nama je da to ne dozvolimo i da ih uvedemo u ritam koji nam odgovara'', rekao je italijanski stručnjak.

Tokom prethodnog kola ABA lige je Novica Veličković postao Partizanov rekorder u ovom takmičenju. Sa devet poena za sedam minuta na parketu ''kumovao'' je pobjedi svog tima.

''Čeka nas teška utakmica, protiv ekipe koja igra brzo i šutira mnogo. Nezgodni su kad pronađu ritam. Uspjeli smo da ih u Baru zaustavimo na 65 poena. Da bismo to ponovili, moramo da odigramo još bolje'', istakao je za klupski sajt Novica Veličković.

Praznične cijene karata koje će važiti za ovaj meč možete pogledati na sajtu KK Partizan. Nakon meča protiv crnogorskog tima Partizan će u Evrokupu dočekati Virtus iz Bolonje, a poslije tog meča, do kraja januara, ostaje mu još šest mečeva!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC