• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je Dženkins otišao u Ameriku? "Videćemo brzo sve detalje!"

Autor mondo.rs

Trener crveno-belih odgovarao na pitanje o odsutnom beku. "Imam informaciju koju imam... Videćemo".

 Carls-Dzenkins-otisao-u-SAD-Izjava-Dragan-Sakota Izvor: MN PRESS

Vest da je Čarls Dženkins iznenada napustio Zvezdu i uz dozvolu kluba otišao u SADbila je neočekivani uvod u utakmicu Crvena zvezda - Krka.

Posle tog susreta i ubedljive pobede crveno-belih u "Pioniru",trener Dragan Šakota bio je upitan zašto je ljubimac navijača crveno-belih otputovao.

"Imam informaciju koju imam, da se radi o privatnom porodičnom problemu i dalje ne ulazim u to. Ako je klub dozvolio da ode, nemam šta da dodam. Videćemo brzo sve detalje", rekao je on posle utakmice.

Možda će vas zanimati

Komentarišući utakmicu, Šakota je pohvalio reakciju ekipe u drugom poluvremenu i naglasio da svi evroligaši imaju problem u nacionalnim prvenstvima.


"Videli ste šta se desilo juče i danas. Sedam evroligaških ekipa je izgubilo. Tri su dobile u zadnjem trenutku, zadnjim šutem. To je deset, a ostali su danas igrali utakmice. Samo je Bajern dobio na strani lako mislim. Dakle, svi su u problemu kad igraju nacionalna prvenstva. Danas smo pokazali potrebnu energiju i razliku u klasi".

Na pitanje o svom večerašnjem sastavu, u kojem nije bilo Filipa Čovića, Mohameda Fajea, Stratosa Perperoglua i Derika Brauna, Šakota je odgovorio kratko: 

"Danas su bili povređeni svi osim ovih 12 na terenu. Mi imamo toliko igrača da možemo da napravimo žreb, pa ko izađe - izađe. Morali smo da reagujemo i da napravimo promene, pa se skupio toliki fond igrača".

Crveno-beli će posle ovog meča početi pripremu za gostovanje Asvelu u petak, a naredni meč ABA lige odigraće u ponedeljak protiv Mege u gostima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC