• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje Megina odlučujuća serija, prva na redu je Krka

Autor mondo.rs

Beogradski klub čeka serija odlučujućih utakmica za opstanak u ligi

 Počinje Megina odlučujuća serija, prva na redu je Krka Izvor: MN PRESS

Mega Bemaks se grčevito bori za opstanak u ABA ligi, tako da joj je svaki meč važan, pogotovo protiv ekipa koje su joj slične po kvalitetu.

Prva u toj seriji važnih utakmica igra se u nedeljnom "matineu" protiv Krke, za koju će Mega deliti besplatne ulaznice, a protivnik je koga trener Dejan Milojević nikako ne potcenjuje.

Možda će vas zanimati

"U nedelju igramo prvi u nizu mečeva koji će odlučivati o našem opstanku u ABA ligi. Krka je izuzetno iskusan i nezgodan protivnik koji je i ove sezone uspeo da pobedi neke od najjačih ekipa u ligi. Naša prethodna dva meča, protiv Budućnosti i Crvene zvezde, nisu bili oni u kojima smo mogli da očekujemo da se 'vadimo'. Sada na red dolaze protivnici sa kojima po kvalitetu možemo da se nosimo", rekao je Milojević za klupski sajt. 


"Recept" za pobedu u utakmici koja počinje u podne je stari i dobro poznat.

"Dobra energija i agresivna odbrana moraju da postoje tokom celog toka utakmice. Potrebno je da Krku uvedemo u ritam koji nama odgovara i da ne dozvolimo velike padove, pogotovo u trenucima kada se utakmica lomi. Iako trenutno zavisimo i od rezultata sa drugih mečeva, na nama je da damo se od sebe do kraja da zabeležimo što više pobeda kako bismo obezbedili opstanak u ABA ligi", rekao je Milojević.

Mega je poslednja sa tri pobede, dok Krka ima šest trijumfa, tako da ni ona nije bezbedna. Mega i Krka su se do sada sastali 11 puta u ABA ligi uz skor 6-5 za Megu.

Krilni centar Mega Bemaxa Nikola Tanasković je istakao da njegova ekipa mora da bude maksimalno oprezna od starta utakmice.

"U teškoj smo situaciji, ali smo u dobrom ritmu, dobro treniramo i verujem da ćemo to pokazati u nedelju. Krka je dobar tim, uspevali su da iznenade i neke od favorita za titulu u ABA ligi i moramo biti maksimalno oprezni od starta utakmice. Igra mora da nam bude na visokom nivou uz potrebnu energiju i koncentraciju kako bi se meč završio u našu koristi. Nama je do kraja ABA lige svaka utakmica veoma bitna za opstanak i moramo da damo sve od sebe kako bi zabeležili što više pobeda do kraja", rekao je Tanasković.

Besplatne ulaznice za utakmicu protiv Krke moći će da se podignu na blagajnama Hale sportova "Ranko Žeravica" od 10.30 do početka utakmice.

Posle Krke, Mega ide u goste Primorskoj, pa onda Ciboni, posle čega dočekuje Igokeu, zatim gostuje Partizanu i u poslednjem kolu kod kuće igra protiv Mornara.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC