• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tadija: Ne idem iz Zvezde, to su gluposti!

Tadija Dragićević demantuje beogradske medije da prelazi u Partizan i kaže: Iz Zvezde mogu samo u inostranstvo!

 Tadija: Ne idem iz Zvezde, to su gluposti!  Izvor: MONDO

Najbolji košarkaš Crvene zvezde ove sezone i njen kapiten Tadija Dragićević i menadžerska agencija Beobasket demantovali su pisanje pojedinih beogradskih medija da će on od naredne sezone igrati u Partizanu.

"Agencija BeoBasket odgovorno tvrdi da o prelasku Dragićevića u drugi domaći klub, uključujući Partizan, nikada nije bilo pomena, te da se takav prelazak može podvesti pod domen naučne fantastike. Dragićević ima ugovor sa Crvenom zvezdom na još dve takmičarske sezone i klub redovno ispunjava ugovorne obaveze prema njemu"
, ističe se u saopštenju agencije Beobasket.

Dodaje se da su klubovi iz Italije, Španije i Turske pokazali veliko interesovanje da dovedu MVP-a regionalne NLB Lige, ali da će o tim pionudama klub zauzeti stav tek posle okončanja ove sezone, kao i završetka NBA drafta na kojem Tadija Dragićević "ima određene ambicije".

I Tadija Dragićević je demantovao pisanja pojedinih beogradskih medija.

"Potpuna je izmišljotina da sam pregovarao sa bilo kojim klubom, a pgotovo ne sa večitim rivalom. Imam ugovor sa Crvenom zvezdom još dve sezone i u ovom trenutku nisam previše opterećenjm razmišljanjima gde ću nastaviti karijeru. Jedno je sigurno - iz Crvene zvezde mogu da pređem samo u inostrani klub, i apsolutno ne vidim sebe u dresu bilo kog drugog domaćeg kluba, uključujući Partizan", istakao je kapiten klouba sa Malog Kalemegdana.

Dragićević dodaje da je i sam bio iznenađen napisima u pojedinim beogradskim dnevnicima. "Nije mi jasno koji su motivi za plasiranje potpunih dezinformacija, u trenucima koji su izuzetno važni za rezultat kluba i mene lično u ovoj sezoni".

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC