• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šakota poziva na oprez pred Niš, zna kako je kada autsajder osvoji Kup

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde je svojevremeno sa drugoligašem stigao do pehara i zato opominje svoje igrače da budu maksimalno koncentrisani.

 Crvena-zvezda-Kup-Radivoja-Koraca-Dragan-Sakota Izvor: MN PRESS
Posle bolnog poraza u Baru, košarkaši Crvene zvezde mts okrećuju se Kupu Radivoja Koraća. 

Crveno-beli se u sredu sele u Niš, gde će dan kasnije od 17 časova igrati protiv Radničkog sa Crvenog krsta u četvrtfinalu tog takmičenja.

Možda će vas zanimati

Nekada slavni beogradski klub posle decenijskih finansijskih i organizacionih problema trenutno se takmiči u Drugoj ligi Srbije, međutim, Dragan Šakota upozorava svoje igrače da budu maksimalno oprezni.

Trener crveno-belih vrlo dobro zna kako je to kada autsajder iznenadi, pošto je 1987. godine sa tadašnjim jugoslovenskim drugoligašem IMT-om (danas Atlas) osvojio nacionalni Kup.

"Specifično takmičenje prema kome moramo da pokažemo respekt. U nacionalnom Kupu svi imaju pravo da razmišljaju o trofeju i to sam lično doživeo još 1987. godine, kada sam vodeći ekipu iz Prve B lige stigao do trofeja u konkurenciji klubova koji su na papiru bili mnogo jači. Od tada sam naučio da svakom protivniku treba ukazati puno poštovanje. Takmičenje jeste takvo da će se igrati uzastopne utakmice, ali za nas je to ove sezone već ustaljena praksa da igramo u tom ritmu. Razmišljamo samo o Radničkom i prvoj utakmici na turniru", izjavio je Šakota za klupski sajt.

Zvezda u Nišu neće moći da računa na Stratosa Perperoglua, koji je otpao zbog dozvoljena četiri stranca u timu za ovo takmičenje, vota od 4 igrača stranca).

/ŠTA JE DOBRO ZA ZVEZDU I PARTIZAN - NIJE DOBRO ZA SRPSKU KOŠARKU/

Iz tog razloga je Amerikanac Kevin Panter brzinski dobio srpsko državljanstvo, kao i ranije Čarls Dženkins, pa će se voditi kao domaći igrači, a stranci su Lorenzo Braun, Bili Beron, Džejms Gist i Majkl Odžo.

Ako se plasiraju u polufinale, crveno-beli će u subotu od 17.00 igrati protiv pobednika duela Mega - Sloboda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC