• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron "darivao" Jokića laktom u lice: "Dabl-dabl" malo, Lejkersi slavili

Autor mondo.rs

Los Anđeles Lejkersi su se pomučili, ali su uspjeli da savladaju Denver.

 NBA liga rezultati DENVER - LOS ANĐELES LEJKERS 116:120 Izvor: Tanjug/AP/David Zalubowski, David Zalubowski/AP

Nikola Jokić je još jednom bio jedan od lidera u igri Denver Nagetsa, ostvario "dabl-dabl" učinak, ali je na kraju to bilo dovoljno samo za pet minuta kasniji poraz od "jezeraša".

DENVER - LOS ANĐELES LEJKERS 116:120* (31:23, 24:38, 32:23, 24:27, 5:9)

Možda će vas zanimati

 Srpski centar je pružio dobru partiju sa 22 ubačena poena, 11 zabeleženih skokova i šest asistencija, ali pred tandemom Lebron Džejms - Entoni Dejvis njegovi Nagetsi nisu uspjeli da se spasu poraza.

"Kralj" Džejms, koji je nedavno pričao o svom nastupu na Olimpijskim igrama, ostvario je izvaredan "tripl-dabl" sa 32 poena, 14 asistencija i 12 skokova, dok je Dejvis dodao 33 poena i 10 skokova. Denver je vodio 13 poena razlike u drugoj četvrtini, ali je već u trećoj prednost od +11 bila na strani Lejkersa.

Izvor: Tanjug/AP/David Zalubowski, David Zalubowski/AP

Jokić je za dva poena šutirao 7/15 i 2/3 za tri, dok je sa linije za slobodna bacanja bio precizan iz oba pokušaja. Zabilježio je i tri izgubljene i tri ukradene lopte.

Srpski košarkaš je u finišu četvrte četvrtine donio prilaz Lejkersima na dva poena zaostatka upravo sa linije za slobodna bacanja, a nakon Lebronovog pogotka, Grant i Heris su izborili produžetak.

Na 10 sekundi do kraja, umorni Jokić (37 minuta na terenu) nije uspio da pogodi za tri poena i smanji zaostatak na jedan poen, a u jednoj situaciji tokom produžetka, Lebron je laktom udario nekadašnjeg igrača Mege u lice u jednom skoku za loptu.

Izvor: Tanjug/AP/David Zalubowski, David Zalubowski/AP

Dobio je tada Džejms faul, ali ne i nesportsku ličnu. Na kraju, dvije trojke Entonija Dejvisa zapečatile su sudbinu ekipe iz Kolorada.

U poraženom timu Denvera, odlićan je bio Džamal Marej sa 32 poena i 10 asistencija, dok je u ekipi Lejkersa, druge najvrednije franšize NBA lige, jedino zapažen još bio Dvajt Hauard sa 14 poena i 11 skokova.

Denver - Los Anđeles Lejkers 116:120
Izvor: Youtube/MLG Highlights

U NBA je noćas bilo još zanimljivih mečeva, prije svih pobjeda Dalasa protiv Sakramenta, u kojoj su na poraženih strani igrala dvojica srpskih košarkaša.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC