• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novica Veličković: Jedan loš dan i vraćaš se kući, zato maksimalno ozbiljno

Autor mondo.rs

Košarkaši Partizana braniće u Nišu trofej u nacionalnom kupu. Kapiten crno-bijelih poziva ekipu na maksimalan oprez. O Borcu: "To je grad u kojem ZNAJU košarku". Markus Pejdž oduševljen ćevapima.

 Kup Srbije Partizan - BOrac Novica Veličković - Maksimalno ozbiljno Izvor: MN PRESS

Partizan počinje odbranu trofeja u Kupu Radivoja Koraća u petak uveče u Nišu protiv čačanskog Borca, trenutno najbolje ekipe ABA Druge lige.

Crno-bijeli su imali paklenu sedmicu za sobom, pa je stručni štab malo promijenio način treninga, a organizovan je i "tim-bilding", uz srpski roštilj, koji se veoma dopao Markusu Pejdžu, koji se "davio" u ćevapima. "Čovječe, baš je dobro ovo. Ovo mi je omiljena srpska hrana", rekao je Pejdž za kamere Televizije BC Partizan.

Možda će vas zanimati

Kapiten Partizana Novica Veličković rekao je da je period iza tima u prethodnoj sedmici bio "emotivno mnogo težak, sa dosta pražnjenja" i da je cijelom timu prijala promjena načina treninga i podloge. Pogotovo njemu, jer on NIJE TRČAO po šumi u Košutnjaku.

"Nisam trčao, smeta mi mijenjanje podloge, pa sam posmatrao i bio sam velika podrška saigračima", rekao je Veličković šeretski, dodajući da je svim igračima prijalo druženje poslije treninga.

"Lijepo je to, kad ostanemo svi, i domaći igrači i stranci, pa se malo zezamo", kaže on.

A onda pitanje o Borcu, prvom protivniku na završnom turniru Kupa Srbije. Od Veličkovića samo pohvale za Čačane.

"Košarka je u Čačku nešto posebno i Borac je ekipa za svaki respekt- Borac je prvi u oba takmičenja koja igra, a i da nije zaslužuje posebnu pažnju. Moraš da respektuješ nekog ko dolazi iz mjesta gdje se zna košarka. Ne treba nikoga potcjenjivati, treba odigrati maksimalno, jer se takvim odnosom izbjegavaju stvari koje nisu poželjne, poput povreda. Neće biti lako, jer je otvaranje turnira i nema nazad. To je utakmica u kojoj nema povratka, jedan loš dan i vraćaš se kući. Specifičan je kup i mnogo je teško", kaže Veličković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC