• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

On je sa juga: Nikola Janković proslavio rođendan u busu za Niš!

Autor mondo.rs

"Dolazi mi i porodica, ja sam sa juga, tako da mi puno znači", rekao je košarkaš crno-bijelih, koji je 26. rođendan proslavio sa saigračima na putu ka "Čairu".

 Partizan-Borac-Cacak-PRENOS-Livestream-petak-19.30-Arenasport-HD-Nikola-Jankovic-rodjendan-u-busu Izvor: MN PRESS

Rođendan u busu.

Nije sjajno, ali nije ni loše.

"Kup je uvijek dan ili dva nakon mog rođendana pa ima još veći značaj za mene", rekao je crno-bijeli rođendanac Nikola Janković, koji je na autoputu proveo 26. rođendan.

"Dolazi mi i porodica, ja sam sa juga, tako da mi puno znači", dodao je krilni centar, koji će sa saigračima na parket "Čaira" istrčati u petak uveče od 19.30. 

Rival braniocu titule u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća biće čačanski Borac.

"Borac je jako kvalitetan tim koji je lider ABA 2 lige, ali fokusirani smo na sebe, na našu igru i idemo korak po korak", naglasio je Janković, koji je u regionalnoj ligi ove sezone bilježio prosječno 7,3 poena i tri skoka.

"Iskreno, ne razmišljamo o polufinalu i finalu. Kup je jako specifičan, jedna utakmica može da odluči sve, jedna četvrtina... Opušteni smo, idemo korak po korak i to je jedini pravi način da se dođe do finala", rekao je Janković i objasnio koliko je prošlogodišnja tittla uticala na ekipu.

"Kup dolazi kao presjek stanja. Prošla godina je za sve nas bila jako čudna. Promijenio se trener na polusezoni, ja sam došao dva mjeseca pred Kup, Ognjen Jaramaz došao par dana prije... Sada je drugačije. Imamo stabilnu ekipu, stabilnu sezonu i dobro nam dođe kao presjek stanja i presjek polusezone, da vidimo gdje smo i da li šta treba da se mijenja".

Nakon treninga u "Areni" ovog četvrtka popodne, ali i dobrih vijesti kada su pregovori oko transfera Brajana Angole iz belgijskog Ostendea u pitanju, trener Andrea Trinkijeri poručio je da dolazi u Niš sa namjerom da odbrani Kup.

"Idemo u Niš sa ciljem da odbranimo Kup", poručio je Italijan, koji je prije godinu dana osvojio, za sada, jedini trofej sa Partizanom.

"Imali smo vrlo vrlo težak period i vojska je ispražnjena, umorna. Imamo povreda i zato moramo biti izuzetno mudri i probati da imamo dovoljno snage za sve borbe koje nas čekaju, moramo biti jako pametni. Igramo sutra sa institucijom košarke koja dolazi iz grada košarke. Borac može da igra ABA ligu i biće izuzetno teško, Igramo jednu utakmicu, pa ćemo videti", poručio je Trinkijeri.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC