• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri nakon osvajanja kupa: Igrači nisu hteli kući bez trofeja

Autor mondo.rs

Trener Partizanovih košarkaša bio je kratak nakon osvajanja trofeja.

 finale-Kup-Radivoja-Koraca-Partizan-Crvena-zvezda-produzeci-85-84-Markus-Pejdz-Andrea-Trinkijeri Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana su savladali najvećeg rivala (85:84) i po treći put uzastopno se domogli kupa Radivoja Koraća. To je drugi pehar u ovom takmičenju za Andreu Trinkijerija.

Italijanski trener je nakon pobede u derbiju, u veoma kratkom razgovoru sa Ivanom Bogunovićem, pred kamerama Arenasporta, istakao da nije bilo bitno šta je on crtao po tabli. Kao ključni faktor je istakao nešto drugo.

Možda će vas zanimati

Furioznom serijom Markusa Pejdža na kraju regularnog dela i Ognjena Jaramaza na početku produžetka, Partizan je odlučio meč u svoju korist. Šta o meču, nakon mnogo uzbuđenja, misli trener Partizana?


''Ekipa nije želela da izgubi. Nije bilo mnogo lepe košarke, ali je bilo mnogo želje da se ovaj meč ne izgubi. Borili smo se, grebali smo zubima i noktima. Čestitke mojim igračima i navijačima'', bile su prve reči Trinkijerija.

Upitan za veliki rezultatski zaostatak u kom je Partizan bio tokom poslednjeg minuta četvrt četvrtine, Trinkijeri je ponovio ono što je već istakao. Doduše, u malo drugačijoj formi.

''Moji igrači nisu hteli da idu kući bez trofeja. To je često bitnije od akcija koje ja mogu da napravim na tabli. Ovo nisam mogao da nacrtam. Nikad ne potcenjujte srce šampiona'', bio je citat, izrečen na engleskom, kojim je Andrea završio razgovor.

Košarkaški klub Partizan je osvojio 16 kup Srbije u istoriji, dok je njihov najveći rival, ekipa Crvene zvezde, ostala na devet trofeja u ovom takmičenju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC