• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvorene nove prostorije Košarkaškog saveza BiH

Autor mondo.ba

"Košarka u BiH ima svijetlu budućnost."

 Otvorene nove prostorije Košarkaškog saveza BiH Izvor: Promo/Košarkaški savez BiH

Košarkaški Savez BiH svakim danom postaje sve jači i i organizovaniji, a dokaz tome su i nove kancelarije, koje se nalaze u ulici Asima Ferhatovića 2a.

"Prostorije Saveza ne bismo uspjeli renovirati i obnoviti, ali ni opremiti bez pomoći naših prijatelja iz drvne kompanije Malak Janj, koja se bavi izradom namještaja i u potpunosti je opremila kancelarije KSBiH", poručuju iz KSBiH.

Možda će vas zanimati

"Period iza nas je bio jako težak, ali košarka u BiH ima svijetlu budućnost. Svakim danom imamo sve više prijatelja i sponzora, koji su spremni pomoći, a posebno sam sretan što domaće kompanije polako, ali sigurno, prepoznaju značaj ulaganja u sport. Košarci u BiH treba pomoć i to ne samo jednokratna, već kontuinirana i zato se želim zahvaliti svim našim sponzorima i prijateljima, koji su uz nas u ovom trenutku“, kazao je predsjednik Saveza Mirza Teletović, koji je nove prostorije otvorio u društvu Orhana Spahića, generalnog menadžera Malak grupacije (Malak Regency Hotel, Malak Janj, doo).

Domaćini na otvaranju novih prostorija KSBiH za goste i medije bili su predsjednik KSBiH Mirza Teletović, zatim generalni sekretar Amer Čolan i tim menadžer ženske reprezentacije Razija Mujanović, a ovu svečanost uveličali su selektor našeg nacionalnog tima Vedran Bosnić, sportski direktor Samir Avdić, te reprezentativci BiH.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC