• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blažič: Žestoko protiv Zvezde, borićemo se za svaki centimetar parketa

Autor mondo.rs

Košarkaš Cedevita Olimpije i trener Jurica Golemac svjesni da je nedjeljni duel u Beograd jedan od ključnih u ABA ligi ove sezone, obećavaju da će se tim iz Ljubljane maksimalno potruditi da se kući vrati sa pobledom.

 ABA-liga-20.-kolo-Zvezda-Cedevita-Olimpija-Arena-sport-18-casova-uzivo Izvor: MN PRESS

U nedlelju u Beogradu Crvenoj zvezdi gostuje Cedevita Olimpija. Taj meč označen je kao derbi 20. runde ABA lige, jer odlučuje o mlestu za plej-of.

Oba tima imaju identičan skor 12-7 i trenutno je na trećem mjestu Zvezda, kojoj je ABA liga djelimično ublažila kaznu, a Cedevita Olimpija iza nje.

Možda će vas zanimati

Crveno-bijeli tokom pauze u regionalnom prvenstvu nisu imali uspjeha - poraženi su u finalu Kupa Srbije od Partizana, a zatim i dva puta u Evroligi - od CSKA i Baskonije.


Tim Jurice Golemca pokušaće to da iskoristi, iako je svjestan da ide na noge veoma kvalitetnom protivniku.

"Zvezda je definitivno jedna od najboljih ekipa u ABA ligi. Meč u nedjelju nam je podjednako važan jer direktno odlučuje o mjestima koje vode u plej-of. Kao i naši rivali i mi imamo svoje kvalitete i probleme i trudićemo se da maksimalno iskoristimo svoj potencijal u Beogradu i zaustavimo najbolju igru protivnika. Idemo tamo samouvjereni i svjesni da će naša igra u odbrani biti ključna u tom meču. Maksimalno ćemo se potruditi da se u Ljubljanu vratimo s pobjedom", istakao je Golemac pred put u Srbiju.

Jaka Blažič, koji odlično poznaje kvalitet svog bivšeg tima, takođe ističe da je to jedan od presudnih duela i obećava bespoštednu borbu.

"Utakmica u nedjelju veoma bitna za oba tima jer mi, kao i Crvena zvezda, nastavljamo da jurimo posljednji voz za plej-ofa ABA lige. Očekuje nas izuzetno zahtjevno gostovanje. Oni će imati veliku i bučnu podršku sa tribina, jer su svjesni šta im pobjeda donosi. Idemo u Beograd da se borimo za svaki centimetar parketa i daćemo sve od sebe da ostvarimo trijumf", naveo je Blažič.

Duel Crvena zvezda - Cedevita Olimpija igra se u nedjelju od 21 čas, uz direktan prenos na TV Arenasport. Taj meč prvobitno je bio zakazan za 18 časova, ali je pomjeren za kasnije zbog fudbalskog večitog derbija između Zvezde i Partizana koji će biti u tom terminu odigran istog dana na stadionu ''Rajko Mitić''.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC