• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Moramo da se prilagođavamo, ali zdravlje uvijek na prvom mjestu

Autor Pavle Knežević

Virtus nije igrao tri nedjelje, a na teren se vraća u ključnom meču u nesportskoj atmosferi

 evrokup-virtus-darusafaka-aleksandar-djordjevic-zdravlje-je-na-prvom-mjestu Izvor: MN PRESS

Virtus se vraća igranju poslije više od tri nedjelje i to, ni manje ni više, nego u odlučujućoj utakmici za prolazak dalje u Evrokupu – protiv Darušafake.

Epidemija koronavirusa i odluka turskih vlasti pomerile su taj meč za Beograd, uprkos protivljenju košarkaškog saveza Turske. Trener Virtusa Aleksandar Đorđević priznaje da situacija nije laka, ali je bar tim kompletan.

Možda će vas zanimati

"Igramo prvu utakmicu poslije 22 dana. Ovo je specifična situacija koja donosi nepoznate faktore. Prvo treba da vidimo kako ćemo djelovati protiv Darušafake, koja je sve vrijeme igrala, a druga je što ćemo igrati u Beogradu, u praznoj zgradi. To je neobična stvar na koju ćemo takođe morati da se prilagodimo", rekao je Đorđević za klupski sajt.

Dobra vijest je da tim već tri dana trenira u punom sastavu.

"Marković i Hanter su imali fizičke probleme, a svi znamo da je Teodosić imao lične probleme koji su uticali na njega. Dobro smo trenirali, sa dobrim stavom i velikom željom da nastavimo da igramo, uz punu svijest o važnosti utakmice", kazao je Đorđević.

Italija je zemlja sa najvećom epidemijom koronavirusa u Evropi, koja je izazvala pravu pometnju i u sportu i u redovnom životu. Trener Virtusa pohvalio je cijelu ekipu na držanju tokom ove situacije.

"Apsolutno moram da čestitam stručnom štabu i igračima, pokazali su veliki profesionalizam u izlaženju na kraj sa svim promjenama posljednjih dana. Nisu ni trepnuli kada bi dobijali nove vijesti o promjenama programa", rekao je Đorđević.

A onda je posebno istakao:

"Zdravlje ljudi mora da bude uvijek, ponavljam, uvijek na prvom mjestu: prije sporta, prije kulture ili bilo čega drugog. Zdravlje je na prvom mjestu. Mi sada možemo da malo olakšamo ovaj trenutak koji nam svima stvara nelagodu. Imamo puno povjerenje u profesionalce koji nas prate, nastavljamo sa svojim aktivnostima sa potpunim profesionalizmom", rekao je Aleksandar Đorđević.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC