• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda upozorava pred Železnik: Prvi meč da nam bude za nauk!

Autor Pavle Knežević

Šampionu je trebalo 45 minuta da slomi FMP u prvoj utakmici, zato je sada oprezan

 ABA-liga-Crvena-zvezda-neka-nam-prvi-mec-protiv-FMP-bude-za-nauk Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u petak odigrala fantastičnu utakmicu i pobijedila Makabi u Beogradu, ali prioritet se ipak zna - ABA liga. U posljednja dva kola Zvezda treba teorijski da obezbijedi treće mjesto, ali sljedeći korak neće biti lak.

Zvezda ide u goste FMP-u u Železnik, koji važi za razvojni tim crveno-bijelih, ali koji je jesenas propisno namučio šampiona, izgubivši tek poslije45 minuta igre.

Možda će vas zanimati

Svjestan je toga i trener Dragan Šakota, koji sutra neće moći da računa na Ognjena Dobrića (šaka), Čarlsa Dženkinsa (koljeno), dok su u pitanju Marko Jagodić Kuridža (zglob) i Bili Beron (udarac).


"Pristup prvoj utakmici koju smo odigrali sa FMP-om nije bio na nivou koji sam želio. Dešavanja na tom meču podsjećaju da moramo da budemo maksimalno oprezni. Igramo protiv vrlo talentovane, mlade i ambiciozne ekipe, koja je svoj kvalitet pokazala ne samo na toj utakmici nego i tokom cijele sezone u ABA ligi. Zato samo maksimalnom igrom, odgovornom igrom, uz maksimalan respekt prema ekipi koja nas čeka u ponedjeljak možemo da dođemo do rezultata", rekao je Šakota za klupski sajt.

FMP je dugo bio u konkurenciji za plej-of, pobjeđivao je i teorijski jače ekipe od sebe, na šta sve podsjeća kapiten Branko Lazić.

"Nema mnogo nedoumica i tajni kada je naredni rival u pitanju: agresivna, brza ekipa, koja igra vrlo čvrsto, ima kvalitet, pobjeđivala je i na papiru jače ekipe, a ostale je propisno namučila, uključujući i nas. Taj prvi meč mora da nam bude upozorenje i nauk, jer će naš rivali igrati bez opterećenja. Osnovni cilj su davno ostvarili, ali radi se mladoj i ambicioznoj ekipi i zato moramo da otvorimo dobro utakmicu i odigramo čvrsto i odgovorno", rekao je Lazić.

Utakmica FMP - Crvena zvezda igra se u ponedeljak od 17, a Zvezda već u srijedu ide u goste Real Madridu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC