• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve se mijenja i pomjera, ali Pop i Džeri OSTAJU!

Autor Pavle Knežević

Košarkaška reprezentacija SAD nema razloga za brigu, ključni ljudi ne idu nikuda

 Košarkaška reprezentacija SAD - Džeri Kolanđelo i Greg Popovič ostaju Izvor: MN PRESS

Olimpijske igre u Tokiju i zvanično su odložene za 2021. godinu, ali vrh košarkaške reprezentacije SAD ostaje na svom mjestu!

Direktor "košarkaškog saveza" SAD Džeri Kolanđelo i "selektor" Greg Popović neće mijenjati svoje uloge. Ovime su i zvanično raspršena sva nagađanja o budućnosti dvojice lidera.

Možda će vas zanimati

 "Svi koji su se obavezali za 2020. su i dalje tu, svi smo ovdje i svi smo predani. Važno je da izađemo na kraj sa nepoznatima i ovim virusom. I ovo će takođe proći i vratićemo se za dobrobit svih", rekao je Kolanđelo, a prenio ESPN.

Kolanđelo i Popović su ranije ove godine objavili prošireni spisak sa 44 igrača, prepuna najvećih NBA zvijezda, kao što su Lebron Džejms, Stefen Kari, Kavaj Lenard, Džejms Harden ili Kevin Durent, koji su svi izrazili želju da osvoje zlatnu medalju.

Sve ovo je, naravno, još neizvjesno, pošto se ne zna ni kada će se NBA nastaviti, a ni tačan datum Olimpijskih igara. Sve zavisi od toga kako će svijet izaći na kraj sa virusom korona.

Komesar NBA Adam Silver rekao je da je moguće da će se kompletan kalendar pomjeriti unaprijed, niko ne želi da se takmičenje otkazuje, pa tako da će se utakmice igrati i tokom ljeta.

Jasno je da ništa nije sigurno, ali postoji mogućnost i da dođe do konflikta rasporeda NBA i Olimpijskih igara.

"Pratićemo vođu. Moramo da sačekamo da vidimo kako će se sve postaviti, a onda ćemo se prilagoditi. Naši igrači su NBA igrači prije svega, suočimo se s tim", rekao je Kolanđelo.

Problem sa mijenjanjem termina je što je NBA ogromna organizacija sa mnogo novca, a Olimpijske igre su možda jedina koja može da joj parira po tome. U oba slučaja se rasporedi prave godinama unaprijed, tako da se sada stvarno još ništa ne zna što se tiče egzibicionih utakmica i priprema.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC