• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ataman najavljuje: Počinjemo Evroligu, u julu ili avgustu

Autor mondo.rs

Optimistično, turski trener misli da će se igrati.

 Evroliga-Efes-Ergin-Ataman-nastavak-takmicenja Izvor: MN PRESS

Postoje procjene da će se igrati, postoje i oni koji smatraju da košarka ne bi trebalo da se vrati ove sezone. Ergin Ataman smatra da će evroligaši ponovo na parket.

Kada i u kakvim uslovima? Pa, sa mnogo zaostatka za regularnim sezonama i vjerovatno u nekim drugačijim uslovima. Trener Efesa smatra da će se igrati tek u julu.

Možda će vas zanimati

Efes je prije prekida igrao sjajnu sezonu, a timski planovi su bili da se nadmaše prošlogodišnji rezultati. Tada je Atamanov tim, predvođen Šejnom Larkinom i Vasom Micićem bio izvanredan na svim frontovima.


''Mislim da će Evroliga čekati do kraja maja. Postoje timovi iz deset različitih država, svuda su različiti propisi, a svi moraju da ih poštuju. Ne vjerujem da će granice biti otvorene uskoro. Ljudi ne žele da budu izloženi'', rekao je Ergin Ataman.

Čovjek koji je zbog nekih sukoba iz prošlosti omražen u Srbiji smatra da bi plej-of mogao da bude odigran drugačije. Umjesto četvrtfinala, on predlaže neku vrstu turnira, na jednoj lokaciji.

''Ne vjerujem da plej-of može da se izvede. Ali, može da se organizuje košarka u julu, u jednoj od zemalja sa svega nekoliko slučajeva virusa korona. Pogledajte Grčku, Hrvatsku, Češku, Slovačku, Srbiju... Tamo nema mnogo zaraženih, a krajem maja će ih biti još manje'', poentirao je trener Efesa.

Ovo znači da bi osam najboljih timova, nakon što se završi regularni dio sezone, mogli da odmjere snage na jednom takmičenju u kup formatu. Ukoliko dođe do toga, Srbija bi, kao zemlja koju korona virus nije pogodio snažno kao ostatak Evrope, mogla da bude domaćin takmičenja.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC