• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poništena sezona, pa potpisi u Budućnosti!

Autor Dušan Ninković

Nije Mornar jedini crnogorski tim koji se priprema.

 Aba-liga-KK-Buducnost-Podgorica-produzetak-ugovora-Nikola-Ivanovic-Aleksa-Ilic Izvor: MN PRESS

Da li će se igrati ABA liga? Ne znamo još uvijek. Da li će timovi biti spremni? Verovatno hoće. Pripreme za nastavak sezone nastavio je Partizan, MONDO je danas posjetio i Crvenu zvezdu, a spremaju se i u Podgorici.

Trenira se, ali se uporedo radi i na jačanju igračkog kadra za narednu sezonu. Budućnost je danas obezbedila nove potpise.

Možda će vas zanimati

Za razliku od Mornara iz Bara, koji je pauzu u sezoni iskoristio i za dovođenje pojačanja, Podgoričani su samo sačuvali dvojicu svojih prvotimaca. Tako će dres kluba i u narednoj sezoni nositi Nikola Ivanović i Aleksa Ilić.

Ovi potpisi su uslijedili samo nekoliko sati nakon što je Crna Gora poništila cijelu sezonu i do sada odigrane mečeve proglasila nevažećim. To znači da se i u slučaju nastavka ABA lige, neće igrati domaće prvenstvo.

Nikola Ivanović (26, 190cm) je produžio ugovor na još jednu sezonu, a u klubu je proveo veći dio karijere. Momak koji je ponikao upravo u Baru je dres Podgoričana nosio između 2011. i 2015. godine, a zatim ponovo od 2017. godine. Između je bio član Mega Leksa, AEK-a i Orlandine.

Aleksa Ilić (23, 204cm) je ponikao u Sutjesci, iz koje je 2015. godine stigao u Budućnost. On je sa klubom potpisao dvogodišnju saradnju, a takođe je, kao i Ivanović, reprezentativac svoje zemlje.

Podgoričani su u trenutku prekida ABA lige bili u konkurenciji za osvajanje trofeja na Jadranu. Prošlogodišnji učesnik Evrolige je najveće rivale imao u beogradskim timovima, Partizanu i Crvenoj zvezdi, sa kojima će, vjerovatno, i narednih sezona voditi najveće borbe u regionalnom takmičenju.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC