• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Armani pravi PAKLEN tim: "Nanjušili" još jedno pojačanje!

Autor Milutin Vujičić

Ozbiljni planovi na sjeveru Italije.

 Olimpija Armani - moguće pojačanje Derik Vilijams Izvor: MN PRESS

Evroliga je u ponedjeljak donijela odluku o prekidu takmičenja i završetku sezone, a Armani je odmah prionuo na posao i sprema još jači tim za takmičarsku 2020/21.

Klub iz Milana je jedan od rijetkih koji ne planira drastično "kresanje" budžeta usljed pandemije korona virusa, nego bi se prema njihovim prvim potezima u pripremi tima za iduću sezonu moglo čak reći da su spremni da ulože više nego ikada.

Možda će vas zanimati

 Nezvanično su u toku dana dogovorili "bombu", uspjeli su da ubijede Kajla Hajnsa da ode iz Moskve posle sedam godina, ali to nije sve.

"Sportando" piše da je Armani odlučio da na poziciji "četvorke" dovede Derika Vilijamsa (29, 203 cm) iz turskog Fenerbahčea, a navodno pregovaraju s njim još od februara, pošto se izuzetno dopada treneru Etoreu Mesini.

Armani ga je htio još ljetos, međutim konkretniji je bio tim Željka Obradovića, ali poslije spekulacija o kašnjenju plata u Istanbulu - možda poželi da promijeni sredinu.

Vilijams je bio drugi pik na draftu 2011. godine, kada ga je uzela Minesota, međutim nije uspio da opravda očekivanja. Igrao je još za Sakramento, Njujork, Majami, Klivlend i L.A. Lejkerse, dok je kratko nastupao i u Kini prije dolaska u Evropu.

"Eksplodirao" je lane u Bajernu, a to je bio dovoljan povod da ga Fenerbahče angažuje. U toku ove sezone prosječno je bilježio 11,3 poena i 3,9 skokova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC