• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako se postaje legenda grada: Penzijo, izvini, imam važnijeg posla!

Autor Beta

Raško će i 40. rođendan proslaviti u dresu jer je potreban klubu iz rodnog grada.

 Rasko-Katic-Partizan-Crevna-zvezda-pa-povratak-kuci-u-Radnicki-iz-Kragujevca Izvor: MN PRESS

Nije kraj!

Raško Katić popustio je pod pritiskom nekadašnjih saigrača i prijatelja i pomjerio odluku o završetku karijere profesionalnog košarkaša za još jednu sezonu.

Radnički iz Kragujevca sa ponosom je obavijestio javnost da će srebrni sa Mundobasketa 2014. nositi dres kluba i naredne sezone u Košarkaškoj ligi Srbije!

Možda će vas zanimati

Tokom karijere, Katić je nastupao za veliki broj domaćih i inostranih klubova sa kojima je osvajao brojne trofeje, dok je sa reprezentacijom Srbije na Svjetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine osvojio srebrnu medalju.

Negdje na pola puta u sezoni 2020/21, tačnije 8. decembra ove godine, 208 centimetara visoki centar napuniće 40 godina. Između ostalog, njegovu karijeru obilježio je specifičan slučaj u vrijeme žestokog rivaliteta beogradskih "vječitih": Igrao za Crvenu zvezdu, Partizan, pa opet Crvenu zvezdu - i ostao poštovan na obje strane.

Ipak, zbog načina na koji je vodio Radnički ove sezone kroz Drugu ligu, u Kragujevcu je stekao status legende. Odlukom da uradi isto i na jesen, samo u višem rangu takmičenja, on je to i potvrdio.

Nije rekao "ne" nekadašnjim saigračima, Darku Veljoviću, Ivanu Miloševiću i Ivici Vukotiću, koji su u međuvremenu preuzeli brigu o posrnulom klubu, koji je odlaskom Fijata iz grada bukvalno ostavljen na "vjetrometini".

Katić je znao koliko će povratak ka nivou, koji podrazumijeva nastup u ABA ligi i borba za finala u nacionalnim prvenstvima, biti težak i kada je prihvatio da igra Drugu ligu, kao i kada je prihvatio da odloži penziju za godinu dana.

Srećno, Raško!

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC