• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boban i "Šek" napravili šou na televiziji: Pozdravi cijelu Srbiju! Vi sa "IĆ" u prezimenu ste nešto posebno...

Autor Milutin Vujičić

"Da li bi mogao da prebiješ Kijanua Rivsa u pravom životu?", upitao je Šakil O'Nil glumačku zvijezdu u usponu Bobana Marjanovića.

 Boban-Marjanovic-i-Sakil-O-Nil-smijesno-gostovanje-na-TV-NBA-liga Izvor: YouTube/Screenshot/NBA on TNT

Boban Marjanović pomogao je Dalasu da izjednači u plej-of seriji protiv Klipersa sa 13 poena i sedam skokova za manje od deset minuta na parketu, što niko prije njega nije uspio da uradi, a posleij meča ostalo je prostora za "šegačenje".

Srpski gorostas bio je gost emisije "Inside The NBA" koju vode legendarni košarkaši, između ostalih i Šakil O'Nil, a pet minuta razgovora bilo je dovoljno da se svi dobro provedu.

Možda će vas zanimati

"Šek" je veliki obožavalac Bobana Marjanovića, za koga i kažu da je "najbolji tip u NBA", pa je tako u prenosu utakmice konstantno govorio "You Rang?". U pitanju je aluzija na Lurča iz "Porodice Adams", a očekivano to nije naljutilo srpskog košarkaša.

I sam je imao debi na filmu (John Wick), a na pitanje da li bi mogao da istuče Kijanua Rivsa koji mu je tamo bio partner...

"Da, prebio bih Kijanua Rivsa, vjerujte mi, samo je drugačije bilo tamo".

"Hvala što predstavljaš nas krupne momke. Reci prijateljima, drugarima i čitavoj zemlji da te volim i poštujem!", kazao je O'Nil i upitao da li je istina da su Bobijevi roditelji isto visoki.

"Da, tačno je, samo moram da kažem da sam prvi put u ovoj emisiji i da sam jako nervozan. Ove slušalice su male, ne mogu da stanu na moje uši i glavu, ako ih polomim kupiću vam nove, obećavam vam", dodao je Marjanović uz osmijeh na licu.

Na komplimente da je dobro odigrao i da se dobro slaže sa Lukom Dončićem rekao je da mu za večeras "duguje piće ili večeru", a posebno mu se dopao komentar Šakila O'Nila.

"Po mom iskustvu svi kojima se prezime završava na ić su strašni šuteri! Jesi li i ti?", kazao je Šek.

"Imao sam dosta trenera i od svakog sam nešto naučio i nadam se da znam da šutiram. Radim na tome, to je proces...", poručio je Marjanović i rekao da je postepeno napredovao u karijeri i da uživa trenutno u svakom trenutku.

Pogledajte gostovanje Marjanovića.
Izvor: YouTube/NBA on TNT

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC