• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lebron se nije pojavio kad je najvažnije: Hjuston šokirao Lejkerse u prvom meču serije!

Autor Milutin Vujičić

Moglo je i moralo bolje...

 Hjuston-Los-Andjeles-Lejkersi-1-0-losa-partija-Lebron-Dzejms Izvor: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Iscrpljujuća borba sa Oklahomom u sedam mečeva izgleda nije ostavila trag na Hjustonu. Oni su uprkos umoru odigrali sjajan meč protiv Lejkersa i poveli u prvom meču polufinala Zapada!

Hjuston je slavio 112:97 (28:29, 27:34, 24:22, 18:27), a kao i u meču Majamija i Milvokija ključna se pokazala posljednja dionica. U njoj su Rokitsi bili daleko sigurniji, pa je pred favorizovanim Lejkersima analiza kako da se dignu poslije šokantnog poraza.

Možda će vas zanimati

Apsolutni heroj pobjede bio je Džejms Harden sa 36 poena, dva skoka i pet asistencija, a koji je u protekloj noći postao sedmi najbolji trojkaš u istoriji NBA plej-ofa.

Prestigao je Kevina Durenta ubacivši ukupno tri, a možda je blago iznenađenje što Hjuston nije šutirao trojke kako inače zna (39, samo jedna više od Lejkersa), pa su se u ovom meču dosta oslonili na prodore kroz reket i to im se isplatilo.

Pomoglo je to, ali i loša partija Lebrona Džejmsa koji je bio drugi strijelac svog tima sa 20 poena, osam skokova i sedam asistencija, ali ga nije bilo u posljednjoj četvrtini u kojoj se nije upisao.

Ipak, imao je najatraktivniji potez dana...

U poraženom sastavu prednjačio je Entoni Dejvis sa 25 poena i 14 skokova, dok je treći najraspoloženiji bio Aleks Karuso sa 14 poena. U timu Doka Riversa odličan je ponovo bio Rasel Vestbruk sa 24 poena, devet skokova i šest asistencija, dok je Erik Gordon ubacio 23.

Ovaj poraz ne znači naravno da su Lejkersi otpisani iz borbe za šampionski prsten, ali će sigurno zabrinuti navijače pred nastavak serije...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC