• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova pobjeda Partizana: Zaigrao i Novica, Šćepa "za nijansu" zadovoljniji nego prošlom utakmicom

Autor mondo.rs

Užička Sloboda je pobijeđena bez problema

 Prijateljska utakmica KK Partizan - KK Sloboda 76:58 Izvor: YouTube/BC Partizan TV

Još jedna uspješna provjera Partizana. Ovog puta, crno-bijele je testirala užička Sloboda, koja se sprema za takmičenje u ABA2.

Poslije Sloge i Dinamika, Partizan je zabilježio novu pobjedu. Protiv Slobode u dvorani "Ranko Žeravica" pobijedio 76:58 (22:12, 10:15, 26:15, 18:16).

Crno-bijeli su od početka meča kontrolisali ritam igre i nisu ispuštali vođstvo tokom cijele utakmice.

U sastavu Partizana večeras nisu bili Markus Pejdž, Nemanja Dangubić, Erik Mika i Lazar Stefanović.

Sljedeće dvije kontrolne utakmice crno-bijeli igraju protiv rumunskog Kluža, koje su zakazane za utorak, 8. i četvrtak, 10. septembra. I te dve utakmice će se igrati bez prisustva publike i predstavnika medija.

Partizan: Miler-Mekintajer 14, Zagorac, Tarlać, Gordić 7, S. Janković 2, Jovanović, Jaramaz 13, Angola 5, Veličković 11, N. Janković 1, Radovanović, Tomas 7, Trifunović 14, Mozli 2.

Sloboda: Tejić 2, Simić 10, Ilkić 5, Tadić 16, Aksentijević 1, Božić, Nikolić 12, A. Ilić 4, Vojinović 5, U. Ilić 3, Matović Ćubić.

"Igrali smo različita poluvremena, ali to je proces koji mora da se prođe. Ne bi valjalo sada da punih 40 minuta imate neki ritam, protok lopte i tečnost. Još smo u fazi prilagođavanja jedni na druge i to je normalno za ovaj period. Mogu da budem zadovoljniji, jer se protivnik sprema već mjesec dana. Naišli smo na vrlo agresivnu ekipu, koja se ozbiljno sprema i to je dobro za nas", rekao je Šćepanović za klupsku televiziju.

Napad je bio bolji, zaigrao je i Novica Veličković konačno.

"U ovom periodu i ne gledam napad, odbrana mi je prioritet. Svi imaju neki kvalitet, ali fokus je na odbrani i da, zadovoljniji sam nego na prošloj utakmiciNovicu ne treba komentarisati, igrač sa velikim iskustvom, znanjem i kvalitetom. Drago mi je da su se igrači vratili iz povrede, čekamo Erika da se oporavi od stomačnog virusa. Kada se kompletira tim, onda ćemo moći da radimo i na drugim stvarima. Činjenica je da oni šest mjeseci nisu igrali i to je veliki problem. Imamo jednom putanjom, nema nikakvih garancija, ali idemo da vratimo igračima osjećaj igranja pet na pet", rekao je Šćepanović.

Pejdž i Dangubić imaju lakše povrede i zato trener nije htio da rizikuje s njima.

Slijede dvije utakmice sa Klužom.

"Najjača provjera, oni su mnogo ranije krenuli od nas. Oni su na takmičarskom nivou i igraju sada neke kvalifikacije. Odlična provjera, igraćemo protiv fizički jake ekipe i moji igrači će prvi put vidjeti kako je to kad neko može fizički da im se suprotstavi", rekao je Vlado Šćepanović.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC