• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatska se digla protiv "Super Marija": Rađa ga zove u reprezentaciju, a on samo "sinuje"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ja lično nekoliko puta mu slao poruku na koju se uopšte nije udostojio da odgovori".

 Mario Hezonja neće da igra za reprezentaciju Hrvatske Izvor: MN PRESS

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja važio je jedno vrijeme za supertalenta, pričalo se da će u NBA eksplodirati, poredili su ga sa elitnim igračima, ali je realnost bila drugačija i nije dostigao ni blizu nivo koji mu se predviđao.

Arogantni košarkaš Portlanda, u kome ima epizodnu ulogu, "zapalio" je društvene mreže posljednjom objavom na Instagramu i izazvao reakcije u Hrvatskoj.

"Zato što sam umoran i ne da mi se", odgovorio je Hezonja na pitanje jednog od pratilaca zašto ne igra za reprezentaciju Hrvatske, a pokušao da se izvadi na to da je bio sarkastičan ili ne - već dovoljno legendi u domovini ga je osudilo.

Selektor "vatrenih" Veljko Mršić je rekao da ga više neće zvati u reprezentaciju, ali ne zbog ove objave, nego zato što sa njim ekipa ne može da funkcioniše.

"Otkada sam selektor s Mariom sam razgovarao jednom u Las Vegasu, tada smo dogovorili da ćemo se čuti jer je on imao neke obaveze i bio je u gužvi, ali nismo uspjeli da uspostavimo kontakt. Više puta sam lično nakon toga to probao napraviti, HKS također, ali ništa. Nakon toga sam odlučio da ga neću više zvati, ali ne zbog ove objave, već zbog gore navedenih razloga", kazao je Mršić i istakao da bez obzira na njegov talenat - bitne su ljudske osobine.

Izvor: instagram/supermariohezonja

"Ako zapostaviš te elemente i fokusiraš se samo na košarkaške vještine, najvjerovatnije ćeš pogriješiti. Mario oko reprezentacije nije pokazao interes i ja nemam dileme oko svoje odluke".

Predsjednik stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza, legendarni Dino Rađa, kazao je da ima igrača iz NBA koji imaju i deset puta veću minutažu, poput Bojana Bogdanovića, ali opet nikada nisu bili pod znakom pitanja.

"Njegova izjava govori sama za sebe. Mislim da reprezentacija treba da bude svetinja. Tu priče za mene prestaju. Može on biti sarkastičan, ali to što je napisao je istina", kazao je Rađa za Index.

"Sto puta smo ga zvali, ja lično nekoliko puta mu slao poruku na koju se uopšte nije udostojio da odgovori. I dalje čuvam tu poruku, da ne bi bilo da nije tako i da nije istina, čuvam tu poruku za svaki slučaj".

(MONDO/Index)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC