• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 najseksi sportistkinja: Ove lepotice su "zapalile" Instagram, muškarci otkidaju na njih! (FOTO)

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Golferke, teniserke, surferke... Zajedničko im je da imaju milione pratilaca na društvenim mrežama i da zaista izgledaju sjajno.

 10 najseksi sportistkinja: Ove lepotice su "zapalile" Instagram, muškarci otkidaju na njih! (FOTO) Izvor: Instagram.com/paigevanzant/alanarblanchard/_paige.renee

Možda ih ne znate sve po sportskim uspesima, ali po vrućim fotkama ćete ih verovatno zapamtiti i zapratiti, ako ih već ne pratite.

Pogledajte kako izgledaju neke od najseksipilnijih sportiskinja na svetu, koje su globalno poznate - ako ne po svom umeću u sportu, mada im to ne bi trebalo umanjivati, onda svakako po svojim Instagram objavama, gde munjevito sakupljaju desetine i stotine hiljada lajkova bilo šta da objave.

Neke od njih su velike šampionke, neke su poznatije po izgledu nego po uspesima u sportu, ali im je zajedničko da su jako popularne i da su veoma izazovne. Pogledajte listu definitivno najpopularnijih lepotica u sportu.

1. Pejdž Spiranac (27), golf

Ne pratite golf? Pa sada ćete možda početi da se zainteresujete sa ovaj sport, koji je u jednom periodu aktivno igrala.

Pejdž je američka golferka koja ima hrvatsko poreklo, a svojim dekolteom često privlači veliku pažnju. Na jednom od turnira organizatori su čak zabranili da se golišavo oblači ali je Pejdž nastavila da skreće pažnju na sebe bujnim, otvorenim poprsjem.

Plavuša se često žali da je mnogi posmatraju kao seksualni objekat, ali i ona sama na tuđim fotografijama ostavlja komentare sa jasnom aluzijom na "one stvari".

2. Alana Blanšar (30), surfovanje 

Nagrada za najbolju pozadinu u ženskom sportu verovatno bi otišla u ruke ove dame.

Njene fotografije su jako popularne, a interesantno je da je ova veganka najbolja prijateljica čuvene surferke Betani Hamilton i da je bila sa njom u trenutku kada je 2003. napala ajkula na Havajima. O tome je snimljen i film, "Soul Surfer".

Alana se pored surfovanja bavi i modelingom u čemu je sudeći po fotografijama takođe uspešna. Nije joj strano ni toples fotkanje.

3. Robin Bon (26), atletika

Mlada Kanađanka bavi se atletikom i možda nema bujno poprsje kao neke koleginice sa ove liste, ali kada se skine u kupaći kostim mnoge devojke pozavide na takvom telu. Njene discipline su 100 metara sa preponama i skok sa motkom.

Ona je zgodna, uspešna i nosi osmeh od milion dolara. Atletika možda nije uvek popularna, ali ko nju ne bi gledao dok preskače prepreke i skače?

4. Sloun Stivens (27), tenis

Amerikanka koja zauzima 39. mesto na WTA listi sada se malo "primirila" sa atraktivnim fotografijama, ali ako malo više istražite videćete da je ranije uživala u pokazivanju svog zategnutog tela.

Teniserka iza sebe ima šest titula, uključujući i titulu US Opena 2017, dugo je na fotografisanje posmatrala kao na svoj glavni hobi. Za nečiji ukus možda je i previše otkrivala, mada ne vidimo da se njeni pratioci bune.

Možda će vas zanimati

5. Ivona Dadić (26), atletika

Sedmobojka je jedna od najuspešnijih u Austriji u toj kategoriji, a roditelji su joj Hrvati iz Bosne i Hercegovine. U više navrata istakla je da i Hrvatsku i Austriju smatra domovinom.

Zanosna Ivona, zrači kako zgodnom figurom tako i osmehom, a talenat je dokazala i učešćem na Olimpijskim igrama u Londonu 2012 i Riju 2016.

Pogledajte njene fotke.

6. Vitalija Dijančenko (30), tenis

Teniserka iz Rusije trenutno se oporavlja od operacije, ali odavno važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih na turu. Na WTA listi zauzima tek 124. mesto, ali mnogi znaju za nju i mimo tenisa.

Vitalija voli da igra u dekoltiranim haljinicama, a deluje da na Instagramu njeni pratioci najviše vole baš te objave.

7. Muni He (21), golf

Jedina Kineskinja na listi  velika zvezda svog sporta. Još jedna mlada dama zbog koje vas možda zainteresuje golf.

Jedna od najtalentovanijih igračica na svetu ne kači često obnažene fotografije, ali neretko se nađe na lista najseksipilnijih sportistkinja.

8. Karolina Voznijacki (30), tenis

Oduvek je važila za jednu od najlepših teniserki, bila je i prva na svetu. Danas se ne bavi tenisom i zrači lepotom.

Njoj nije bilo potrebno da kači golišave fotke kako bi privlačila pažnju, već je oduvek imala držanje pravog modela. A modelingom se bavila iz čistog hobija, jer je od tenisa zaradila 35 miliona dolara.

9. Anastasija Ešli (33), surfovanje 

I ona je dokaz koliko surfovanje i prateće vežbe za taj sport lepo oblikuju telo. Lepa sportistkinja iz Australije stala je prvi put na dasku u petoj godini i prvu veliku titulu osvojila je već sa 16.

Sada uživa i povremeno se pohvali izgledom pratiocima fotkama u kupaćem kostima. I ona je veganka.

10. Pejdž van Zant (26), borilačke veštine

Možda je poslednja na ovoj listi, ali prema broju pratilaca zaslužuje mesto u vrhu. Čak 2,7 korisnika Instagrama prati Amerikanku koja se takmiči od 2012.

UFC fajterka uživa da "kači" svoje skroz obnažene fotografije. Neizbežno je zaključiti da je jedna od najatraktivnijih sportistkinja. Sa partnerom takođe voli da se slika, a nedavno su objavili fotografiju koja je uzburkala javnost i na kojoj su oboje nagi. Pejdž poručuje: "To je umetnost".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC