• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Nenadić napušta Barselonu

Srpski rukometaš Petar Nenadić potražiće ovog leta novi klub, jer su mu čelnici Barselone saopštili da neće sa njim produžiti saradnju.

 RUKOMET: Nenadić napušta Barselonu Izvor: MONDO

Odluka katalonskog kluba je iznenadila sve, budući da je poznato da su Španci dugo jurili Nenadića, a uz to je od februara, koliko je u Barseloni, pružao veoma dobre partije.

"Trener Kadenas mi je rekao da je zadovoljan onim što sam pružio u dresu Barselone, ali da je klubu potrebniji neki iskusniji, stariji srednji bek. Dakle, po završetku sezone putevi će nam se razići", preneo je Nenadićeve reči "Sport".

Dvadesetjednogodišnji reprezentativac Srbije naglasio je da će Kataloniju napustiti časno, jer se pošteno borio u klubu i pružao dobre partije, iako je preliminarni dogovor bio da produži saradnju na još tri sezone.

Nenadić nije razočaran zbog odluke Barselone, jer, tvrdi, da je već nekoliko klubova pokazalo interesovanje za njegove usluge.

"Uopšte ne brinem za svoju budućnost. Kontaktiraju me klubovi, i već pristižu ponude. Imaću dovoljno vremena da odlučim gde ću nastaviti karijeru", rekao je Nenadić, koji je sredinom prošle godine napustio Crvenu zvezdu i obreo se u španskom Alkehirasu, ali ga je napustio posle samo četiri meseca, jer je klub upao u veliku finanijsku krizu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC