• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spasojević: Kasno je i za Japan i za Peking

Reprezentativka Srbije Anja Spasojević objasnila je da već duže vreme nije na spisku nacionalnog tima zbog nesporazuma sa selektorom.

 Spasojević: Kasno je i za Japan i za Peking Izvor: MONDO

Anja Spasojević je izjavila je da će "igrati za reprezentaciju ukoliko neko bude smatrao da treba da igra", ali da je za nju sada "kasno i za Japan i za Peking".

Spasojević je na konferenciji za novinare podsetila da se već nekoliko meseci spekuliše oko njenog neigranja za nacionalni tim Srbije.

"Ne bih da se to nastavlja sada kad je reprezentaciji potreban mir i puna podrška da bi se pripremila za najvažnije takmičenje za nas sportiste - Olimpijske igre", navela je talentovana odbojkašica .

Spasojević je stavila do znanja da je u osnovi njene odluke da ne igra za reprezentaciju "nesporazum sa selektorom Zoranom Terzićem".

"Na Evropsko prvenstvo sam otišla povređena i van forme, jer zbog povrede butnog mišića nisam trenirala u ključnoj fazi priprema. Selektor je dobro znao kakvo je moje zdravstveno stanje...Nakon povratka iz Luksemburga, tražila sam da me Terzić ne stavi na spisak za Kup u Japanu, ali razlozi koje sam navela nisu bili dovoljni da dobijem pauzu", rekla je Spasojević.

Prema njenim rečima, nakon toga na nju se "sručila lavina optužbi" i pojavile su se insinuacije da "kvari atmosferu u timu".

"Krenule su priče da je moje zdravstveno stanje preuveličano, čak i izmišljeno, da mi klub ne dozvoljava da igram za nacionalni tim, da sam se prodala za pare, da sam izdajnik i slične ružne optužbe", navela je Spasojević i naglasila da smatra da je odnos prema njoj u tom periodu bio "puko teranje inata".

Ona je dodala da joj je posredstvom menadžera na kraju poručeno da treba da pozove Terzića i da ga "zamoli da se vrati".

"Poručeno mi je da je to princip selektora. Žao mi je, ali to nisu principi već puko teranje inata", smatra Spasojević, uz konstataciju da je "nakon toliko ružnih reči objavljenih u sredstvima informisanja prinuđena da pomisli da joj nije mesto u nacionalnoj selekciji".

"Ja ne tražim da me neko voli, ili da imam neke posebne privilegije. Tražim samo minimum poštovanja za sav uložen rad", navela je Spasojević.
Standardna članica srpskog tima poslednjih godina poručila je da joj je bila "velika čast" što je igrala za Crvenu zvezdu i reprezentaciju.

"Moja životna želja je da sa reprezentacijom odem na Olimpijske igre. U ovim uslovima moja želja je, barem za mene, neostvariva. Nadam se da ću svoj san odsanjati neki drugi put", zaključila je Spasojević.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC