• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer u Beogradu? Đoković želi da ga dovede!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bliži se početak turnira na Dorćolu.

 rodžer federer na atp turniru beograd đoković Izvor: Profimedia/MN Press

Bliži se povratak Serbia open teniskog turnira u Beograd, pošto će od 19. aprila u srpskoj prijestonici biti održan ATP turnir kategorije 250.

Ove godine ćemo na njemu gledati najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, a sljedeće godine možda čak i - Rodžera Federera!

Ovo je potvrdio direktor turnira Serbia open Đorđe Đoković, koji je istakao da će organizatori probati da legendarnog Švajcarca dovedu u Beograd u predstojećim sezonama.

"Nismo ga zvali ove godine, jer moramo da uzmemo u obzir naš budžet. Ne možemo da potrošimo sve na jednog igrača, ali se nadam da ćemo ga vidjeti na turniru sljedeće godine ili nekoj narednoj, prije nego što ode u penziju", rekao je Đoković u podkastu "Wish and Go".

On je ponovio da je cilj Serbia opena da postane turnir iz kategorije 500, kojima pripadaju turniri poput onih u Dubaiju ili Barseloni.

"Jedan od glavnih ciljeva nam je da turnir iz kategorije 250 pređe u kategoriju 500. Ako nam to uspije, licencu ćemo otkupiti trajno. Zato smo pažljivo birali sedmicu održavanja turnira, kako bismo imali veće šanse za tako nešto", istakao je Đorđe Đoković i naglasio da to što se turnir u Beogradu održava kada i turnir u Barseloni ne mijenja stvar, jer ne bi bilo prvi put da se dva turnira iz serije 500 igraju paralelno.

On je rekao da njegov brat Novak Đoković neće imati poseban tretman.

"Zamolio sam Novaka da ne učestvuje u organizaciji. Želimo da ima isti tretman kao i ostali igrači. Želim da uživa i da se ponaša kao igrač", objasnio je Đorđe Đoković.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC