• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dokićevoj specijalna pozivnica za Rim

Povratak Jelene Dokić na teniske terene nije prošao nezapaženo, budući da su joj organizatori prestižnog turnira u Rimu ponudili "vajld kard".

 Dokićevoj specijalna pozivnica za Rim Izvor: MONDO

"Jeleni će organizatori turnira u glavnom gradu Italije poslati specijalnu pozivnicu, zbog toga što je ona u Rimu osvajala titulu. Još uvek ne znamo da li će to biti poziv za kvalifikacije ili glavni žreb, ali bez obzira na sve, to će biti veliki podsticaj njenoj želji da se vrati tenisu", izjavio je za "Sportski žurnal" Dušan Grujić, predsednik TK Partizan, koji se prethodnih nedelja susreo i razgovarao sa Dokićevom i pomogao joj da ponovo uzme teniski reket.

Dokićeva je prošle nedelje učestvovala na turniru u Fesu, na kojem je uspešno prebrodila kvalifikacije, a onda zaustavljena u prvom kolu glavnog žreba.

Grujić ističe da je evidentno da je Jelena još uvek daleko od željene forme, ali da je najvažnije da ima želju da se vrati profesionalnom tenisu.

"Osećaju se posledice duge pauze, ali je najvažnije da ona želi da trenira i mi svi treba da joj pomognemo. Jelena nema trenera i glavni problem je što je još uvek nespremna za takmičenje. Problem predstavlja činjenica da dugo nije igrala i da nema rejting na listi, zbog čega je neophodno da igra kvalifikacije. Ipak, nadam se da će uskoro doći u Beograd i početi da radi na Partizanovim terenima, tako da će do Rima biti spremnija", istakao je Grujić, koji je na sopstvenu incijativu, kao porodični prijatelj Dokića, pre mesec dana kontaktirao Jelenu i njenog oca Damira i pokrenuo priču, prvo o njihovom pomirenju, a zatim i o povratku na teren nekada četvrte igračice sveta.

Turnir u Rimu počinje 12. maja, a nagradni fond biće 1,34 miliona dolara. Titulu u glavnom gradu Italije brani Jelena Janković.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC