• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej dobila marku

Posle Noleta Ane, Janka i Zikija i Jelena Janković dobila je poštansku marku sa svojim likom.

 Džej Džej dobila marku  Izvor: MONDO

Seriji markica u okviru filatelističkog izdanja "Tenis - Olimpijska reprezentacija Srbije" pridruženo je još jedno lice srpskog "belog sporta". Teniserka Jelena Janković predstavila je u Gradskoj skupštini poštansku marku sa svojim likom.

Iako je pre nekoliko nedelja nastao nesporazum oko nominalne vrednosti markica sa likovima tenisera (Novak Đoković bio je "najskuplji"), izgleda da problema više nema. Jelenina markica prodavaće se po ceni od 30 dinara.

"Velika je čast videti svoje lice na olimpijskoj poštanskoj marki. To je priznanje za sve naše tenisere. Trudićemo se da, i u budućnosti, predstavljamo Srbiju na najbolji mogući način" rekla je Janković (23), koja trenutno zauzima peto mesto na WTA listi.

"Promocija serije markica sa likovima naših teniskih zvezda simbolizuje ogromno poštovanje prema najuspešnijima, među kojima je i Jelena" izjavio je generalni direktor kompanije "PTT Srbija" Goran Ćirić, i dodao da ovakvi sportisti pružaju sjajan primer za vršnjake i mlađe.

Vršilac dužnosti gradonačelnika Beograda Zoran Alimpić pohvalio je dosadašnje rezultate pete teniserke sveta, naglasivši da novi uspesi tek slede, na Olimpijskim igrama u Pekingu.

"Daćemo sve od sebe da naš tim, koji će biti ubedljivo najjači u Pekingu, u Srbiju vrati najmanje jednu zlatnu medalju" dodala je šefica misije Srbije na OI, Snežana Lakićević-Stojačić.

Marke sa likovima naših tenisera delo su akademske slikarke Marine Kalezić, a na njima su ovekovečeni, pored Jankovićeve, Novak Đoković, Ana Ivanović, Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević.

Jeleni je, na prezentaciji u Skupštini grada, uručen i ekskluzivni aparat "Blekberi", poklon "Telekoma Srbije".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC