• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Milanović proziva savez

Igor Milanović krivi savez što Partizan ne igra u Jadranskoj ligi. Velibor Sovrović odgovara da crno-bele nisu hteli Slovenci, Hrvati i Crnogorci.

 VATERPOLO: Milanović proziva savez  Izvor: MONDO

Odluka da regionalna liga u septembru počne bez srpskih klubova (čitaj Partizana) izazvala je i reakcije čelnika kluba sa Banjice, tačnije predsednika Skupštine Igora Milanovića koji je direktno optužio Vaterpolo savez Srbije zbog činjenice da će crno-beli i dalje tavoriti u slaboj nacionalnoj ligi.

"Od raspada Državne zajednice VS Srbije nije ništa uradio ni na spoljnjem, ni na unutrašnjem planu. Ovo što se dogodilo je na štetu Partizana, a posledica je direktno nečinjenja našeg saveza i zbog toga treba da snose odgovornost. Kolege iz Crne Gore su nam održale čas. Vidi se da saradnja VSS i Partizana nije dobra i ovo su katastrofalne stvari", izjavio je Milanović za "Sportski žurnal".

Presednik Vaterpolo saveza Srbije Velibor Sovrović odgovorio je da je savez uradio sve da kontakti sa Crnom Gorom, Hrvatskom i Slovenijom "budu na dobrom nivou", ali i naveo da je očigledno da klubovi iz tih zemalja nisu hteli Partizan u regionalnom takmiceenju.

"Reč je o takmičenju klubova koji egzistiraju baš na Jadranu. Očigledno je da su klubovi tih zemalja hteli da igraju sami, a možda su imali problem jer je Partizan možda za njih najjači. Možda je u pitanju bio i bezbednosni faktor", rekao je Sovrović.

Hrvatski selektor Ratko Rudić, bez čije saglasnosti regionalna liga ne bi ni postojala, nije isključio mogućnost da se Partizan u budućnosti uključi u takmičenje.

"Postojali su neki otpori, naravno ne sportski, nego politički. Za sada to nismo realizovali, ali mislim da će se dogoditi. Da je Partizan unutra bilo bi još jače i bolje", rekao je Rudić i dodao da su za ovaj projekat, uz srpske klubove, zainteresovani i Italijani.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC