• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nijemac tukao djevojka pa izletio iz Federerove agencije?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Sjajna sezona u sjenci skandala

 aleksandar zverev tukao djevojku otkaz agencija federer Izvor: Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Iako njegova karijere ide uzlanom putanjom ispraćena titulama, njemačkog tenisera i dalje prati glas "lošeg momka" jer ga je bivša djevojka optužila sa fizičko i psihičko nasilje.

Šesti reket svijeta Saša Zverev uporno je negirao optužbe Olge Šaripove, ali je u isto vrijeme bio fokusiran na karijeru pa je povukao jedan neočekivani potez koji se dovodi u vezu sa švajcarskom teniskom legendom Rodžerom Federerom.

Zverev je napustio menadžersku agenciju "Team8" čiji je jednim dijelom vlasnik upravo Federer, a to se dogodilo nedugo nakon skandala u koji je njemački teniser umiješan.

Rodžer je objasnio da je njegov menadžer donio odluku o tome da Neijmac napusti agenciju.

"Naravno da sam blizak Toniju i "Team8", ali to su odluke koje donosi Toni Godsik. Slušaj, Saša je dobar momak, srećan sam kada ima dobre rezultate, ali iskreno ne želim da budem uključen u ovakve odluke", objasnio je Federer koji nije želio da govori o skandaloznim optužbama na račun šestog tenisera svijeta.

"To je nešto što je ostalo u prošlosti. Važno je da Saša oko sebe ima tim sa kojim se osjeća dobro. Kada je o optužbama riječ, to je privatna stvar i ne želim da komentarišem", iskren je bio Švajcarac.

Zatim ga je poznati novinar Ben Rotenberg upitao za mišljenje o tome da li bi ATP trebalo da istraži "slučaj Zverev" kao i da napravi određeni vid pravilnika protiv nasilja u porodici.

"Možda je komplikovano to uraditi u tenisu. Uf, ne znam. To je nešto lično. Kada ste zaposleni u klubu ili imate ugovor sa ligom, onda je drugačije, jer vam oni obezbjeđuju platu. Naravno da treba da postoji neki pravilnik, kao što postoje oni za ponašanje na terenu. Ali što se privatnog života tiče, ne znam… Za to postoji drugi set pravila, zakona. Ne želim da pričam o tome, ne želim da me uvlače u tu temu. Mislim da Saša želi da bude fokusiran na tenis i ko sam ja da poslije toliko mjeseci komentarišem sve što se dogodilo. Razumijem da vi želite da napravite priču. Ali razumite i vi mene, ne osjećam se prijatno da pričam o tome", želeo je da zaključi Švajcarac.

Zvereva očigledno ipak nikakve priče ne dotiču, od početka sezone podigao je već dva pehara. Najprije je bio najbolji u Akapulku, a zatim je pokorio i Madrid gde je na šljaci na putu do finala savladao i Rafaela Nadala.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC