• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uh! Srpkinje ispustile pobjedu: Drama za pamćenje u Tokiju, Aleksandra i Nina imale dvije meč lopte!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Prava šteta što Aleksandra Krunić i Nina Stojanović nisu uspjele da upišu pobjedu na startu Olimpijskih igara, a bile su tako blizu.

 Aleksandra-Krunic-i-Nina-Stojanovic-izgubile-dubl-dve-mec-lopte-Olimpijske-igre Izvor: MN PRESS

Nedostajalo je tako malo pa da stigne još jedna pobjeda za Srbiju! Srpski teniski reprezentativci su bili maksimalni prvog dana sve do tog meča ženskog dubla, a onda ipak poraz koji će boljeti.

Srpski dubl tandem Nina Stojanović - Aleksandra Krunić nije uspio da stigne do trijumfa na startu Olimpijskih igara, pošto su ih uprkos meč loptama savladale Ksu Jifan i Žaoksuan Jang - 1:2 (6:4, 4:6, 16:18).

Ogromna drama viđena je na meču u kojem su Srpkinje prve osvojile set. Bio je rezultat 6:4 za srpske djevojke uz osvojen brejk već u prvom gemu meča, a onda su u desetom morale da spasavaju brejk lopte.

U drugom setu su ipak poklekle i to u finišu, rezultat je ovoga puta bio 6:4 za Kineskinje, a onda je uslijedio super taj-brejk ne bi li se riješilo pitanje pobjednika.

I tada smo imali prilike da vidimo veliku dramu. Iako se super taj-brejk igra do 10 poena na razliku, Kineskinje su slavile 18:16, a Srpkinje nisu uspjele da iskoriste nijednu od dvije meč lopte.

Praktično, Krunićeva i Stojanovićeva su na drugoj meč lopti koju su imale već bile proslavile pobjedu, ali se tek sa zakasnjelom reakcijom čula odluka linijske sudije da je lopta ipak bila u autu.

Kineskinje su izdržale, Srpkinje su spasile čak šest meč lopti, ali ne i sedmu, pa će tako Jang i Ksu igrati u drugom kolu ženskog dubla u Tokiju.

Prava šteta... Ranije u subotu, Nina Stojanović je upisala pobjedu u singlu, kao i Novak Đoković protiv nedoraslog Bolivijca, dok je i Miomir Kecmanović imao uspješan debi na Olimpijskim igrama.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC