• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HAMBURG: Lak posao za Anu i Jelenu na startu

Ivanovićeva će igrati protiv Amanmuradove iz Uzbekistana, a Jankovićeva protiv Kineskinje Šuai Peng. Oba meča trebalo bi da budu odigrana u sredu.

 HAMBURG: Lak posao za Anu i Jelenu na startu  Izvor: MONDO

U drugom kolu WTA turnira u Berlinu najbolja srpska teniserka (2) Ana Ivanović igraće protiv Akgul Amanmuradove iz Uzbekistana, koja je u utorak u prvom kolu pobedila Fancuskinju Aravan Rezai rezultatom 7:5, 7:5.

Druga naša predstavnica i četvrti nosilac turnira Jelena Janković igraće protiv Kineskinje Šuai Peng, koja je na startu savladala Amerikanku Džil Krajbus sa 7:6 (7:4), 5;7, 6:0.

Ana Ivanović će pohod na odbranu titule u Hamburgu početi najverovatnije u sredu, protiv 65. teniserke na svetu, sa kojom se do sada nije sastajala. Inače, Amanmuradova se u glavnom žrebu pojavila kao zamena za Ameli Morezmo, koja je odustala od učešća.

Jankovićeva se sastaje sa starom poznanicom, protiv koje je do sada igrala pet puta i svih pet puta pobedila. Peng (22) se na poslednjoj WTA listi nalazi na 68. mestu, a najbolji plasman imala je pre tri godine, kada je bila 31. teniserka sveta.

Od pet mečeva koje su Janković i Peng odigrale, samo jednom, prošle godine upravo u Berlinu, igrao se treći set. Kineskinja je tada bila najbliža pobedi, pošto je u odlučujućem setu vodila 3:2, ali je zbog povrede bila primorana da preda meč.

Turnir u Hamburgu ima nagradni fond od 1.340.000 dolara, a pobednica osvaja 430 WTA poena i 196.900 dolara.

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC