• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grk vara, a opet je Đoković meta - "I on tako isto!": Vilander ponovo pretjerao, zamjerio Novaku zbog odlaska u toalet!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mats Vilander branio je Stefanosa Cicipasa nakon meča sa Endijem Marejem, ali je taj trenutak iskoristio i da pomene Novaka Đokovića.

 Mats-Vilander-proziva-Novaka-Djokovica-za-duge-pauze-na-mecu Izvor: Profimedia

Jedan od burnijih mečeva na US openu dogodio se već prvog dana grend slema, a glavni akteri bili su Stefanos Cicipas i Endi Marej.

Ipak, iako Novak Đoković još uvijek odmara i priprema se za svoj prvi duel, teniski stručnjak iskoristio je trenutak da ga ubaci u raspravu povodom meča Grka i Britanca.

Višestruki grend slem šampion Mats Vilander branio je grčkog tenisera nakon što ga je Marej poslije meča optužio da vara.

Grk je ponovo bio na meti jer su njegove pauze za toalet bile dugačke, ali je Vilander znao kako da to opravda pa je čak za to koristio i ime najboljeg tenisera svijeta.

"Cicipas se znoji i znoji, pa mora da ode i promijeni šorts, donji veš, majicu, pretpostavljam da neki ljudi to mogu učiniti za sedam minuta, nekima treba malo duže", rekao je Vilander.

On je objasnio kako te pauze uzimaju veliki šampioni među kojima je i Novak.

"Nadalova pauza ponekad traje predugo, Novak Đoković uzima nekoliko tajm - auta zbog povrede,Džon Mekinro je vrištao, Džimi Konors radio nešto svoje - to rade šampioni", pravdao je Grka Vilander.

"Ne smatram da je Andi pokazao neiskustvo jer je toliko dugo igrao, ali se toliko iznervirao da se nije kretao, možda je mogao da pogodi nekoliko servisa", iskren je bivši teniser.

"Možda je nekako bio previše u trenutku i to ga je iznerviralo, jednostavno ne možete da dozvolite da se to dogodi", zaključio je Mats Vilander.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC