• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pojavila se fotka nestale teniserke, ali niko im ne vjeruje: I Novak udario na Kinu zbog nje - Neka im oduzmu turnire!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nastavlja se drama oko Peng Šuaj.

 objavljena fotografija nestale peng šuai, ali mnogi ne vjeruju da je autentična Izvor: Profimedia/CHINE NOUVELLE/SIPA/BaiXue/Xinhua

Nastavlja se drama oko nestale kineske teniserke Peng Šuaj! Nakon što su se prije nekoliko dana pojavile informacije da je nestala nakon što je optužila kineskog vicepremijera Žanga Gaolija za silovanje, u svijetu ne prestaje da se priča o njenom slučaju.

Na društvenim mrežama su se sada navodno pojavile i fotografije Peng Šuaj, a stav Novaka Đokovića je da podržava oduzimanje teniskih turnira Kini dok se ovo pitanje ne riješi!

Možda će vas zanimati

U dramatičnu situaciju oko Peng Šuaj su se umiješale i Ujedinjene Nacije i Bijela kuća, koji zahtijevaju od kineske vlade dokaze o stanju teniserke, kao i pokretanje istrage o silovanju za koje je Peng optužila Žanga.

Nedugo nakon tog zahtjeva, novinar kineske CGTN televizije objavio je na Tviteru fotografije Peng, koje je ona navodno u petak stavila na profil na društvenoj mreži "WeChat".

Ipak, to nikako nije razuvjerilo ljude zabrinute za bezbjednost Kineskinje.

Peng se na fotografijama igra s mačkom i pozira s plišanim igračkama, ali nema nikakvih dokaza o tome kada su fotografije nastale. Takođe, postavlja se pitanje zbog čega se onda Peng ne bi jednostavno oglasila i razriješila sve sumnje o njenom stanju.

Dok analitičari sumnjaju u autentičnost fotografija, iz WTA su najavili da bi Kini mogli da oduzmu turnire ukoliko se čitava situacija ne riješi. To podržava i Novak Đoković.

"Podržavam to ako se WTA povuče iz Kine u slučaju da se situacija sa Peng ne riješi. Za njenu dobrobit i dobrobit tenisa, nadam se da će je uskoro pronaći. Moramo da budemo zajedno u ovome i pokažemo da je ovo nešto što brine čitav teniski svijet", poručio je Đoković u petak uveče, nakon pobjede protiv Kamerona Norija u Torinu.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC