• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Conga: Đokovića gledam kao i Nadala

"Nadal je drugi na svetu, Đoković treći. Obojica su osvajali mnogo turnira. Biće teško, ali sam spreman za izazov", rekao je Francuz

 Conga: Đokovića gledam kao i Nadala Izvor: MONDO

Francuski teniser Žo-Vilfred Conga izjavio je u subotu da je spreman za duel sa Srbinom Novakom Đokovićevm u finalu Otvorenog prvenstva Australije u nedelju ujutru.

Conga, 38. teniser sveta, u Melburnu je iznenadio svojim odličnim partijama, što je u polufinalu osetio i drugi reket sveta Rafael Nadal.

"Taj meč sam zaboravio, ali ne vidim razliku u odnosu na onaj koji me čeka. Nadal je drugi na svetu, Đoković treći. Obojica su osvajali mnogo turnira, iskusniji su od mene. Biće teško, ali sam spreman za izazov", rekao je Conga na konferenciji za novinare u Melburnu.

Conga je istakao da ne oseća pritisak i da se trudi da o duelu sa Đokovićem razmišlja kao i o svakom prethodnom, uključujući i one iz finala čelindžer turnira, na kojima je učestvovao do prošle godine.

"Trudim se da svakom meču pristupim na isti način... Nema razlike u nastupima na čelindžerima i ovde. Na terenu smo moj protivnik i ja", naglasio je samouvereni Francuz i dodao da ne čita hvalospeve, koje mediji plasiraju o njemu.

"Znam da o meni sada mora da se piše, ali znam i ko sam. Ne moram o tome da čitam u novinama", rekao je Conga.

Francuski teniser je, ipak, priznao da nije sasvim svestan da je došao do finala grend slema.

"Gledao sam meč Đokovića sa (Rodžerom) Federerom. Igrao je dobro. Nije lako pobediti najboljeg na svetu... Videćem šta će da se dogodi u finalu. Daću sve od sebe. Ako pobedim, biće neverovatno. Ako izgubim, nije problem, znam da sam dao sve od sebe", ocenio je rasterećeno.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC