• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana Ivanović: Nisam bila oštra!

"Bila sam uverena da bih mogla da odem u finale, ali jednostavno Elena je bila bolja", rekla je u subotu posle poraza svrgnuta šampionka Berlina.

 Ana Ivanović: Nisam bila oštra!  Izvor: MONDO

Dva meča u jednom danu odigrala je Ana Ivanović u subotu. Prvo je morala da dovrši posao u četvrtfinalu sa Angeš Šavaj, a onda tri sata kasnije da izađe na teren teniserki, koju nikad nije pobedila u karijeri.

Četvrti put u toliko mečeva, Elena Dementijeva bila je bolja od naše najbolje plasirane igračice (6:2, 7:5). Iako je razloge loše igre, poraza u polufinalu, gubitka krune u Berlinu i pada na treće mesto WTA liste mogla da potraži u umoru, Ana Ivanović taj faktor nije ni pomenula posle meča.

"Osećala sam se prilično dobro tokom tog doigravanja, trećeg seta sa Agneš Šavaj jutros. Bila sam uverena da bih mogla da odem u finale, ali jednostavno Elena je bila bolja", rekla je u subotu posle poraza svrgnuta šampionka WTA turnira u Berlinu.

Ana Ivanović se osvrnula i na drugi set, u kojem je ključan trenutak bio njen servis pri rezultatu 5:5. Dementijeva je "brejknula" Srpkinju, a potom i obezbedila finale sa sunarodnicom Dinarom Safinom.

"U drugom setu sam stvorila mnogo prilika za brejk, za preokret, ali moguće da u odlučujućim momentima nisam bila dovoljno oštra i precizna, koliko je to moralo da bude", sumirala je Ana Ivanović, koja je izgubila 235 bodova gubitkom titule, zbog čega će je u ponedeljak preteći još jedna Ruskinja, Marija Šarapova.

"Osećala sam tokom meča da imam veću sigurnost od Ane, da pravim manje neiznuđenih grešaka i to je bio ključ moje pobede. Ona je sjajna igračica, ali danas sam ja bila malo bolja", rekla je Elena Dementijeva, sedmi nosilac u Berlinu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC