• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos uživo- Kirjos mlatio srednjim prstom zbog Novaka! "Ako se to desi Đokoviću, postaće potpuni zlikovac!" (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Dobro je poznato da Nik Kirjos ne voli Novaka Đokovića, a ovo je sve iznenadilo.

 Kirjos o situaciji sa Đokovićem Izvor: Profimedia/YouTube/No Boundaries Podcast/Screenshot

Novak Đoković će u noći između nedjelje i ponedjeljka saznati da li će moći da učestvuje na Australijan openu ili će biti deportovan, a dok se nalazi u "hotelu", bolje rečeno imigracionom centru u kom uslovi nisu baš najsjaniji, dobra vijest je da mu stiže podrška sa svih strana svijeta.

Njegova porodica protestuje u Beogradu, navijači su se okupili ispred njegove sobe u Melburnu, a možda je najviše iznenadilo što je na njegovu stranu stao i Nik Kirjos.

Možda će vas zanimati

Dobro je poznato da je kontroverzni Australijanac možda i najveći "hejter" Novaka Đokovića. Nikada nije krio da ga ne voli, prozivao ga je često bez osnova, ali kada je čuo šta se desilo srpskom asu - stao je u njegovu zaštitu i podsetio svoje sugrađane na ono što su mnogi zaboravili.

Prije samo godinu dana Novak Đoković je velikodušno pomogao Australiji koja se borila sa požarima, a Nik Kirjos je poručio i da mu je žao kako ga prethodnih dana "gaze" mediji, iako djeluje da su krivi političari.

Gostujući u jednom podkastu upitan je šta misli kako će Australijan open izgledati ako Novak ipak bude mogao da igra...

"Smijao sam se tome, iskreno. Biće je**no ljut. Ako mu na kraju dopuste da igra, biće je**no teško da ga iko pobijedi. Ako bude mogao da igra, ne bih želio da igram protiv njega!", urlao je i gestikulirao Nik Kirjos kako bi se tresao kada bi vidio da je naredni protivnik Đokovića na žrijebu.

"Nemam dilemu da će Novak tada postati zlikovac na terenu, ali ja ne želim da učestvujem u tome. Uplašio bih se, tresao bih se. Ako pobjesni pokazivaće im srednji prst (pokazao je to i bukvalno Nik Kirjos prim. aut.). Da li može tokom čitave nedjelje da bude zlikovac? Šalite se! Ma nema tu nikakvih problema, ne bih smio da igram protiv njega...", poručio je Nik Kirjos koji je tako iznenada stao na stranu srpskog asa.

Zanimljiivo je da je za stav Nika Kirjosa čuo i Srđan Đoković, koji ga je mnogo puta kritikovao u javnosti zbog toga što je napadao Novaka, pa je i to još jedan pokazatelj koja je prava strana.

"To što pokušavaju da ga slome. Mogu samo da mu poručim da su smiješni. Smiješni ste i žalosni. Sami sebi dajete autogolove. Nećete uspjeti, jer je narod uz njega, cijeli svijet. I pravoslavci, hrišćani, muslimani, budisti. Ovo mu više vrijedi nego da je osvojio na desetine tih njihovih grend slemova. Čuli ste za Kirjosa, on je bio kao protiv Novaka, ali mu je i on dao podršku. Isto i ministarka sporta Francuske, da može i bez vakcine da igra na Rolan Garosu. Svi su uz našeg Novaka!", poručio je otac najboljeg tenisera svijeta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC