• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudija, ako nemam koronu častim te večerom! Šok scene na Australijan openu, teniser igrao zaražen!? (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Odmah poslije meča poslat je u izolaciju.

 Bernard-Tomic-zarazen-koronom-igrao-Australijan-open Izvor: Twitter/9newsmelb/screenshot

Australijski teniser Bernard Tomić pokušao je da se kvalifikuje za glavni žrijeb Australijan opena, ali to se završilo vrlo neslavno jer ga je Roman Fafjulin iz Rusije dobio 2:0 (6:1, 6:4).

Ipak, nije to ono što je obilježilo ovaj meč. Tomić je prilikom promjene strane u drugom setu prišao sudiji i poručio da je potpuno fizički izmučen, dodajući da ima sumnje da je pozitivan na korona test. Kamere su to sve snimile, a navijači su ostali bez teksta jer Tomić nije želio da preda meč.

"Pazi, sigurno ću u naredna dva dana dobiti pozitivan test na koronu, kažem vam. Dobićeš večeru ako ne budem pozitivan u naredna tri dana, u suprotnom ćeš mi ti kupiti večeru", rekao je Tomić besno sudiji.

Pogledajte kako je to izgledalo!


Da stvar bude gora, iste sumnje poput Bernarda Tomića imali su i doktori koji su ga odmah stavili u izolaciju dok se testom ne utvrdi da li je australijski teniser zaista pozitivan na korona virus.

"Osjećam se baš loše, trenutno sam u svojoj hotelskoj sobi. Pričao sam sa doktorima i tražili su od mene da se izolujem. Hvala svima na podršci, cijenim to. Sljedeći put ću biti bolji, razočaran sam, htio sam da moje Australijance učinim ponosnima i da odigram dobro na domaćem terenu. Obavijestiću vas o daljem razvoju situacije", napisao je Tomić.

Ono što ostaje najčudnije od svega jeste zašto se Tomić svađao sa sudijom kada je shvatio da se osjeća loše i da ispoljava simptome korona virusa, a nije predao meč poslije toga...

"Ne mogu da vjerujem da nikoga ne testiraju. Dozvoljavaju igračima da dođu na teren nakon što obave brze testove u sobama. Nema PCR testiranja", poručio je Bernard Tomić organizatorima očigledno nezadovoljan cijelim turnirom u Melburnu kome prijeti fijasko.

Bernard Tomić je inače u svijetu tenisa poznat po mnogim skandalima, a u posljednje vrijeme najviše se pričalo o njegovom odnosu sa porno glumicom Vanesom Sijerom pošto je par raskinuo.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC