• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je strana Đokovića koju morate da vidite: Teniska legenda jednim potezom zapušila usta svijetu

Autor Nebojša Marković

Amerikanka Kris Evert je podijelila video snimak kojim želi da mnogima otvori oči o Novaku Đokoviću.

 Ovo je strana Đokovića koju morate da vidite: Teniska legenda jednim potezom zapušila usta svijetu Izvor: Profimedia/Instagram/chrissieevert/Printscreen

Gdje god se pojavi, Novak Đoković je u centru pažnje. Tako je bilo i u subotu uveče kada je stigao na rođendan srpske teniserke Olge Danilović, a sve nakon putovanja po Crnoj Gori.

I dok u Australiji političari i dalje "skupljaju poene" prozivajući Đokovića, teniska legenda Kris Evert riješila je da pokaže svijetu pravo lice najboljeg igrača svijeta!

Na društvenim mrežama je počeo da kruži video snimak na kojem se govori o svemu što je on radio za brojne zemlje tokom pandemije korona virusa, nakon što je trpio brojne napade iz Australije zbog odluke da se nevakciniše.

"Ovo je druga strana koju ljudi moraju da vide", napisala je Kris Evert, osvajačica 18 grend slem titula u singlu i tri u dublu, podijelivši video snimak o Đokoviću na njenom Tviter profilu, gdje je prati preko 275.000 ljudi.

Na pomenutom snimku se na jednom mjestu nalaze brojni izveštaji svjetskih medija o tome kakve je sve sjajne gestove Đoković pravio od početka pandemije korona virusa o kojima mnogi ćute.

Evertova je u prošlosti više puta govorila koliko obožava Novaka Đokovića, a nedavno je bila u centru pažnje kada je otkrila da se bori sa rakom. Ovo je Kris Evert:

Inače, u snimku se navodi da je Đoković donirao novac za pomoć Italiji na početku pandemije, da je sa suprugom Jelenom donirao Srbiji 1.000.000 evra kao pomoć borbe protiv korona virusa, kao i da je donirao novac za fondaciju Rafaela Nadala u iste svrhe.

Tu je i činjenica da je Đoković pozivao druge tenisere da pomognu onim igračima koji su finansijski najugroženiji zbog zaustavljanja teniske sezone zbog korone, kao i da je jedini teniser koji donirao novac za borbu protiv korona virusa u tri različite zemlje.

Nisu zaboravljeni ni obezbijeđivanje izbora vakcina za tenisere koji su 2021. nastupali na dva Serbia open turnira, kao i da je novčano pomogao Australiju tokom 2020. godine, kada su tom zemljom harali ogromni požari...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC